سردار غلامرضا جلالی در رابطه با اظهارات اخیر وزارت اطلاعات مبنی بر اینکه تلفن همراه به عنوان یکی از ابزارهای جاسوسی در عرصه فعلی کشور تلقی می شود، گفت: از نظر ما هر گوشی هوشمندی دوازده مورد از اطلاعات طبقه بندی شده افراد را می تواند منتقل کند لذا این دسته از اطلاعات برای مسئولین قابل اهمیت است و می تواند تهدیدزا باشد.
رئیس سازمان پدافند غیر عامل گفت: ما آیین نامه ای را تصویب کرده ایم که در کمیته نهایی به تصویب رسیده است و در آن نحوه استفاده از گوشی همراه برای مسئولین را مشخص کرده ایم و تاکید داشته ایم که مسئولین در چه محیط هایی می توانند از گوشی های همراه استفاده کنند و اینکه حتی این موضوع را مد نظر قرار داده ایم که چه افرادی نباید از گوشی های همراه استفاده کنند.
وی تصریح کرد: ما در باب موضوع آموزش مسئولین در حوزه استفاده از گوشی های همراه نیز تعیین تکلیف های اولیه را انجام داده ایم و همچنین درصدد هستیم تا گوشی های جایگزینی را تولید کنیم تا مسئولین از آنها استفاده کنند از این رو ماموریتی را در این راستا به وزارت صنعت و دفاع ابلاغ کرده ایم تا در این راستا وارد عمل شوند.
جلالی تصریح کرد: در وزارت دفاع هم اکنون فاز یک امنیت و امن سازی گوشی های هوشمند آغاز شده است و انشا الله در یک بازه زمانی مشخص آن را اجرایی خواهیم کرد. اما در زمینه تولید گوشی های هوشمند ما هنوز نتوانسته ایم به نتایج نهایی دست پیدا کنیم ولی اقداماتی را در این راستا انجام داده ایم.
وی در پایان درخصوص استفاده از فضای مجازی تلگرام در اداره ها گفت: با توجه به اینکه ما شبکه اجتماعی را که در کشور جایگزین این گونه فضاها شود نداریم لذا وزیر ارتباطات در این راستا وعده های را داده است که امیدواریم محقق شود.
29219