ایسنا نوشت: بانوی مدال‎آور خوزستانی مسابقات قهرمانی سنگنوردی آسیا در رشته سرعت می‌گوید، مصمم است تا با تلاش و تمرینات بیشتر، سال آینده مدال طلای آسیا را برای کشور به ارمغان آورد.

سرور انصاریان  در خصوص مسابقات قهرمانی 2016 آسیا و کسب مدال برنزش در این رقابت‎ها، اظهار کرد:‌ مسابقات سطح بسیار بالایی داشت و جو خوبی نیز بر آن حاکم بود؛ با وجود این توانستم با تلاش، پشتکار و کنترل احساساتم، برای کشورم مدال برنز کسب کنم.

 وی در ادامه با تشکر از کسانی که وی را در رسیدن به مدال برنز حمایت کردند، گفت:‌ جا دارد اول از همه از پدر و مادرم قدردانی کنم که بسیار من را ترغیب و حمایت مالی کردند و سپس از مربیان زحمت‎کشم، خانم فتحی و آقای مزوانی بابت کمک‌های‌شان تشکر می‎کنم و تشکر ویژه‌ای را نیز از آموزش‎و‎پرورش ناحیه 4 می‎کنم که سالن و زمان در اختیار من گذاشتند تا بتوانم تمریناتم را به خوبی دنبال کنم.

 این سنگنورد خوزستانی افزود:‌ مربیان من در کسب این مدال زحمت بسیار زیادی کشیدند، چرا که من با کمترین امکانات تمرین کردم و توانستم مدال برنز بگیرم. امکانات تمرینی من از همه کمتر بود. تمام سنگنوردان روی دیواره 15 متر با گیره استاندارد تمرین می‎کردند ولی من روی دیواره‎ 10 متر که گیره‌های کوچک و سُر داشت تمریناتم را دنبال می‎کردم.

 وی تاکید کرد:‌ در این مدت متاسفانه هیچ‎گونه حمایتی از سوی هیات کوهنوردی و صعودهای ورزشی خوزستان از من صورت نگرفت. دو سال است که مرتب به هشت اردوی پیاپی تیم‎ملی دعوت می‎شوم ولی به هیچ عنوان کمک مالی به من نکردند. انصاریان بیان کرد: در همین مسابقات آسیایی که مدال برنز گرفتم، خود رییس هیات خوزستان در محل مسابقات حضور داشت و حتی یک تبریک ساده نیز به من نگفت و سایر افرادی که از هیات حضور داشتند نیز حتی به من نگاه هم نکردند. 

او در پاسخ به این سوال که با توجه به این که اولین تجربه حضورش در مسابقات آسیایی بود، از رنگ مدالی که کسب کرده است راضی است یا خیر؟ عنوان کرد:‌ با توجه به حضور اولم، قطعا راضی هستم ولی مطمئنم که اگر روی دیواره 15 متر تمرین می‎کردم، صد درصد طلای مسابقات را می‎گرفتم.

 دارنده مدال برنز مسابقات سرعت سنگنوردی آسیا با اشاره به حریفانش در این مسابقات نیز گفت:‌ حریفانم در مسابقات، چهار ورزشکار قزاق، دو ژاپنی و یک کره‎ای بودند که باعث شده بود سطح مسابقات بسیار بالا باشد. قزاقستان در بین کشورهای آسیایی در رشته سرعت حرف اول را می‎زند با وجود این توانستم در مقابل سه تن از حریفان قزاقستانی خودم پیروز شوم.

 وی درباره این‌که از بین 9 سنگنورد خوزستانی حاضر در مسابقات فقط او روی سکو رفت نیز نظرش را اینگونه بیان کرد:‌ سرعت،‌ پر ریسک‌ترین رشته سنگنوردی است؛ زیرا ورزشکاری که در حال صعود است، هر لحظه ممکن است دست یا پایش لیز بخورد. ‌حتی ممکن است زمانی که به انتهای مسیر می‎رسد، سنسوری را که لمس می‎کند عمل نکند. در همین مسابقات، علی آرامش حدود سه ثانیه از حریفش پیش بود ولی در انتهای مسیر و زمانی که سنسور را لمس کرد، ‌این سنسور عمل نکرد و حریفش برنده شد که این یک بدشانسی کامل برای او بود. همین اتفاق برای موسی قیم هم رخ داد و او نیز قربانی عمل نکردن سنسور شد وگرنه تمام بچه‎ها بسیار عالی کار کردند و تلاش خود را انجام دادند و واقعا حق‎شان بود که روی سکو بروند. حتی ملیکا ر‌احمی هم به فینال رسید اما متاسفانه نتوانست روی سکو برود. 

ملی‎پوش نوجوان سنگنوردی ایران با بیان این‎که با کسب این مدال برنز انگیزه‌ام افزایش یافته است، افزود: در حال حاضر 16 سال سن دارم و از همین لحظه بیشتر کار و تمرین خواهم کرد تا در مسابقات آسیایی 2017 که به میزبانی ایران برگزار می‎شود، نتیجه خوبی کسب کنم. مسابقات سال آینده تجربه خوبی برای تمام سنگنوردان خواهد بود. 

او در پایان درباره‌ آینده‌اش نیز اظهار کرد:‌ سعی می‎کنم با تمرین بیشتر، آمادگی‌ام را روز به روز افزایش دهم تا رکورد زمانی‎ام را کوتاه‌تر و سال آینده بتوانم طلای آسیا را کسب کنم و پس از آن نیز مصمم هستم تا در مسابقات جهانی مدال خو‎ش‎رنگی را کسب کنم.

 به گزارش ایسنا، سیزدهمین دوره مسابقات قهرمانی سنگنوردی آسیا در دو رده سنی نوجوانان و جوانان طی روزهای پنجم تا نهم مهرماه به میزبانی ایران و در مجموعه فرهنگی ورزشی پیام تهران در دو بخش دختران و پسران و در سه ماده بولدرینگ، سرطناب و سرعت برگزار شد که سرور انصاریان، سرعتی‎کار خوزستانی کشورمان توانست در رده سنی نوجوانان A، نشان برنز مسابقات را کسب کند. 
46

کد خبر 587560

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار