نوسازی کشت و صنعت مغان با خرید ۱۰ دستگاه کمباین و ۳۸ دستگاه تراکتور

با گذشت بیش از چهل سال از عمر شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان هم اینک بسیاری از بافت های آن فرسوده گردیده و کارایی خود را از دست داده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، با گذشت بیش از چهل سال از عمر شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان هم اینک بسیاری از بافت های آن فرسوده گردیده و کارایی خود را از دست داده است. فلذا تعویض تجهیزات از کار افتاده و قددیمی و نصب دستگاههای مدرن و به روز نیازی است که بیش از پیش به وجود آن احساس نیاز می شد و در نتیجه از کارافتادگی صنایع این شرکت عملاً خساراتی را متوجه شرکت کشت و صنعت مغان گردیده بود. بنابراین نیاز به تجهیز و نوسازی بزرگترین شرکت کاورزی خاورمیانه مسئله ای ضروری بود و به منزله تزریق خون به رگ های به این شرکت می باشد.

به گزارش نشریه فروغ فردا، با عنایت به اینکه شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در نتیجه مدیریت اروجعلی محمدی دوران شکوفایی و سوددهی خود را سپری می نماید و هم اینک از حالت اغما خارج گردیده و در حال بازگشت به دوران اوج خود است که در نتیجه تدبیر مدیریت محترم نوسازی صنایع شرکت در اولویت برنامه کاری قرار گرفته و هم اینک شاهد تحقق این امر مهم و حیاتی یعنی نوسازی شرکت باشیم.

از نظر صاحب نظران حوزه ی صنعت به خصوص فعالان حوزه ی اقتصاد کشاورزی نوسازی صنایع بنگاه های تولیدی برابر است با تأسیس مجدد آن مجموعه و از نظر مدیرعامل شرکت مغان نوسازی صنایع و ترمیم بافت های فرسوده و وراد نمودن دستگاه های مدرن و به روز (خریداری شده از خارج کشور) برابر است با تاسیس مجدد شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان.

بر همین اساس اروجعلی محمدی مدیر عامل کشت، صنعت و دامپروی مغان به همراه مهندس رستمی عضو هیات مدیره شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان از نمایشگاه ماشین آلات و ادوات کشاورزی، بویژ کمباین های برداشت چغندرقند،پنبه،سیب زمینی و.... واقع در شهر" هانوفر" آلمان بازدید کردند.

مدیرعامل کشت و صنعت مغان در این باره گفت: در شهر هانوفر آلمان از ماشین‌آلات مدرن کشاورزی و صنعتی و همچنین از کارخانه قند nordzucker آلمان و مذاکره با شرکت مهندسی ipro برای نوسازی کارخانه قند مغان و افزایش ظرفیت آن به ۵ هزار تن بازدید کردیم.

وی با بیان اینکه اولین محموله دستگاه‌های شیردوشی ساخت آلمان به شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در جهت نوسازی تجهیزات شیردوشی وارد این شرکت شده است، افزود: ماشین شیردوشی بیش از هر ماشین دیگری در گاوداری کاربرد دارد و در صورتی که توجه خاصی به آن شود می‌تواند نقش بسزایی در کسب درآمد گاوداری داشته باشد.

رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان تصریح کرد: به دنبال روند بازسازی و نوسازی در شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان، بزودی چندین دستگاه سیستم »فیدر میکسر «در مجتمع دامپروری شرکت راه‌اندازی می‌شود.

۱۰ دستگاه کمباین پیشرفته برای کشت و صنعت خریداری شد

مدیر عامل کشت، صنعت و دامپروی مغان افزود: با خرید تعداد ۱۰ دستگاه کمباین نیوهلند کلاس توکانو ۳۲۰ که از نوع پیشرفته است، میزان ضایعات در برداشت گندم را به کمتر از ۳۰ درصد کاهش داده ایم که همین امر نیز به میزان ۷ تا ۸ درصد از هدر رفت محصول به هنگام برداشت می کاهد. همین رقم میزان قابل توجهی در افزایش برداشت این محصول خواهد بود

وی افزود: اگر ناوگان برداشت گندم در استان مکانیزه باشد، تاثیر مهمی در افزایش میزان محصول برداشت شده خواهد داشت .

این دستگاه ها با انجام عملیات زیر شکن در عمق خاک از هرلحاظ بستر بذر را برای نفوذ آب و هوا و تهویه مناسب نمودند که همین امر باعث شده است تا غلاتی که در این اراضی کاشته می شوند به راحتی بتوانند به دلیل تهویه مناسب خاک و نفوذ پذیر بودن آن مراحل رشد روشی و زایشی خود را که در نهایت منجر به افزایش محصول تولیدی خواهد شد، طی کنند.

ورود ۳۸ دستگاه تراکتور برای نوسازی ناوگان مکانیزاسیون کشت و صنعت مغان

اروجعلی محمدی در ادامه اظهار کرد: خرید ۱۹ دستگاه تراکتور جدید و پیشرفته کلاس آلمان و ۱۹ دستگاه تراکتور از شرکت تراکتورسازی تبریز با هدف بهبود زراعت و شخم عمیق در مزارع شرکت و با رویکرد افزایش ۲۰ هزار تنی محصول یکی از اهداف مهم شرکت بود که به قوه الهی توانستیم با کمک و اتحاد کارکنان و مدیران شرکت بخش مکانیزاسیون را بهبود دهیم.

وی با بیان اینکه در دومین مرحله از ورود دستگاه‌های سبک و سنگین بخشی از مشکلات برطرف شده است، تصریح کرد: در این مرحله دو دستگاه چاپر پیشرفته کلاس آلمان، ۱۹ دستگاه تراکتور سنگین کلاس آلمان، ۱۹ دستگاه تراکتور شرکت تراکتورسازی تبریز و ۱۰ دستگاه کمباین کلاس کشور آلمان که در سال‌جاری خریداری شده است.

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: بیش از ۲۲ میلیارد تومان اعتبار از منابع داخلی برای تجهیز و نوسازی ناوگان مکانیزاسیون شرکت خریداری و هزینه می‌شود.

این مقام مسنول اضافه کرد: تراکتور سازی تبریز برای نخستین بار تراکتور با ۱۵۰ اسب بخار تحت عنوان ITM تولید کرد که در فاز نخست تولید این کارخانه تعداد ده دستگاه از آن را خریداری کردیم.

محمدی افزود: ما درآمد شرکت را باید از ۱۱۰ میلیارد تومان فعلی به ۲۶۰ میلیارد تومان در سال‌جاری افزایش دهیم که هدف‌گذاری ما رسیدن به مبلغ ۵۰۰ میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه نظام بهره‌وری را باید در کشت و صنعت مغان افزایش دهیم تا با فناوری‌های جدید و کشت و زرع نوین بتوانیم به اهدافمان برسیم، بیان کرد: با اشتغالزایی برای ۲۰۰ هزار نفر در منطقه می‌توانیم امرار معاش یک میلیون نفر جمعیت ساکن در منطقه را به شکل مطلوب تأمین کنیم.

46

کد خبر 588212

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =