علیاکبر کساییان، سخنگوی هیئتمنصفه دادگاه مطبوعات استان تهران،این خبر را داده است: «این هفتهنامه درباره اتهام توهین به اشخاص و مسئولان، توهین به معاون رئیسجمهور در امور زنان و نشر مطالب خلاف واقع و پخش شایعات با اکثریت آرا مجرم شناخته نشد.»
وقتی دو کلمه یالثارات و معاونت را جستوجو میکنید، ماجراهای دیماه که بیشترین زمان استفاده از کلمات اینگونه بود، مرور میشود، در كنار گفتوگویی که روزنامه وقایع اتفاقیه با حسین اللهکرم منتشر کرد و در آن رئیس انصار حزبالله آزادی بیان را دلیل انتشار این مطالب دانست، نكتهای كه درخورتوجه است. از آن روزها بیش از ٩ ماه گذشته است. رویه این نشریه بر همین منوال بوده است نمونهاش نسبتهايي بود كه در اين مدت به ٣نفر از سينماگران زده شد و يا توهينهايي بود که به سینماگران با استفاده از کلمه «د.ی.و.ث» شد.
در این روزها ویدئوی حرفهای غیراخلاقی ترامپ، نامزد حزب جمهوریخواه، منتشر شده است. ترامپ در رسانههای جهان بیشتر بهعنوان سرمایهدار، نه سیاستمدار نام برده میشود همانطور كه «یالثارات» را نیز در بین مطبوعات تافتهای جدابافته میدانند؛ درعینحال بیتفاوتی عمومی نسبت به این دو شیوه سخنگفتن وجود دارد. هرچقدر همحزبيهاي ترامپ به او اعتراض كردند اما در نظرسنجیها میزان کاهش محبوبیت ترامپ آنچنان نبوده است و از طرف دیگر یالثارات نیز از سوی بسیاری از همفکرانش سرزنش نشده است.
در شبکههای اجتماعی کاربران با طنز تلخی ترامپ و شیوه سخنگفتنش را با یالثارات مقایسه میکنند؛ اما در کنار سؤالهای بیپاسخ در زمینه مجازاتنشدن برای نشریهای که میتواند بدترین دشنامها را به کار ببرد و مصونیت داشته باشد؛ این نکته است که آیا بیتفاوتی و ندیدن خطا سبب گسترش این شیوه انتشار مطالب نمیشود و قرار است بهعنوان یک روند پذیرفته شود؟
23302
نظر شما