عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: بنیاد الغدیر با آن اسم زیبا برای ضربه زدن به اندیشه‌ها و افکار امام فعالیت می‌کند.

به گزارش «پارلمان‌نیوز»، سید علی اکبر محتشمی‌پور در دیدار با سازمان جوانان و دانشجویان مجمع نیروهای خط امام(ره) که عصر روز گذشته برگزار شد، اظهاراتی علیه آیت الله مصباح یزدی داشته است.

اهم سخنان این عضو مجمع روحانیون مبارز عبارت است از:

  • پروژه تبلیغ علیه جریان علاقمند به امام و مجمع روحانیون مبارز و گروه‌هایی که در خط امام بودند سال‌هاست که کلید خورده و لذا ناامیدی و خالی کردن عرصه مفهومی ندارد.جریانی در مملکت پشت پرده است که به دنبال انتقام جویی از امام و انقلاب است.
  • بنیاد الغدیر با آن اسم زیبا برای ضربه زدن به اندیشه‌ها و افکار امام فعالیت می‌کند و انجمن حجتیه در آنجا لانه کرده است و بسیاری از نقشه‌ها علیه اندیشه‌های امام، بیت امام و دفتر نشر آثار امام از آنجا طراحی می‌شود.
  • فکر می‌کنم فرقه مصباحیه که من چند سال است روی آن تاکید می‌کنیم، بی‌کار ننشسته است اینها جریانی بسیار خطرناک و خشن هستند که به هیچ کس رحم نمی‌کننند و نه امام را قبول داشته و دارند نه حتی آیت‌ الله خامنه‌ای را و از ایشان پلی ساخته‌اند برای رسیدن به اهدافشان و وقتی اهدافشان رسیدند ریشه رهبری را هم می‌زنند.
  • من یقین دارم که آقای مصباح یزدی اعتقادی به رهبری ندارد، آقای مصباح که به امام اعتقادی نداشته و بعد از پیروزی انقلاب نه در جنگ و نه در جبهه و نه در مسئولیت‌هایی که امام واگذار می‌کردند حاضر نشده کمک کند چطور فکر می‌کنید اعتقاد به آیت الله خامنه‌ای دارد؟
  • این جریانات برای ضربه زدن و نابود کردن اندیشه و تفکر امام و همه کسانی که با اعتقاد برای اجرای اندیشه‌های امام کار کرده‌اند تلاش می‌کند. این جریان برای ریشه کن کردن طرفداران واقعی امام و انقلاب گرفته و وقتی ریشه اینها را زدند به سراغ خود حضرت آیت الله خامنه‌ای می‌روند.
  • آقای مصباح یزدی و جریان انجمن حجتیه که در مدیریت‌های کلیدی مهم و مکان کشور نقش دارند به دنبال رسیدن به اهداف و برنامه‌های خودشان هستند و براین اساس نیروهای جوان و پیرو خط امام باید ببینند امام به دنبال چه بوده و با بررسی افکار و اندیشه‌های امام در جهت بست و گسترش آن تلاش کنند.
  • در پاسخ به اینکه آیا حاکمیت و ساختار سیاسی‌اش نسبت به اصلاح‌طلبان بی‌اعتماد شده‌اند؟ باید گفت که اگر منظور از حاکمیت مقام معظم رهبری است نظر ایشان نسبت به همه جریان‌های سیاسی یکسان است، مگر اشخاص ویژه‌ای که زمینه بی‌اعتمادی را نسبت به خودشان فراهم آورده‌اند.
  • در هر طیف و جریان سیاسی هم افراد مورد اعتماد وجود دارد و هم افرادی که از آنها سلب اعتماد شده است و اینگونه نیست که رهبری نسبت به یک مجموعه به طور کامل بی‌اعتماد شده باشند و به جریانی دیگر کاملاً اعتماد کرده باشند.
  • سپردن مسوولیت به افراد بیانگر اعتماد کامل رهبری به یک جریان خاص نیست. در هر دو جریان اصلاح‌طلب و اصولگرا افرادی هستند که مقام معظم رهبری به آنها مسئولیت‌هایی که سپرده است و به آنها اعتماد دارد و چه سیاست برخی از اشخاصی در جریان حاکم نظر مساعدی برای سپردن مسئولیت به آنها در دولت و دستگاه‌های مدیریتی نداشته است.
  • در طول تاریخ ثابت شده که هیچ وقت شرایط سیاسی فرهنگی و اجتماعی و امنیتی به صورت مستمر بر وقف مراد یک جریان باقی نمی‌مانده و همواره در کش و قوس و تغییر بوده است. قدرت همیشه میان افراد و جریان‌های گوناگون در حال چرخش بوده و دست به دست چرخیده است و جریان حاکم بداند اگر قدرت دائمی و برای یک نفر بود هرگز قدرت به شما نمی‌رسید.
  • قدرت پایدار نیست و تنها حاکمیت و قدرت برای ذات مقدس‌ الله است که ابدی و ذاتی است و قدرت‌های دیگر همه فانی هستند.اگر به این مساله معتقد باشیم نه کسانی که در راس حاکمیت قرار گرفته‌اند به موقعیت و پست و مقام خود مغرور می‌شوند و هر کاری که دلشان خواست می‌کنند و نه کسانی که عمرشان را برای پیروزی و سربلندی نظام سرمایه کرده‌اند و حالا دستشان از قدرت کوتاه است ناامید می‌شوند و دست از اصلاح امور و امر معروف و نهی از منکر که وظیفه شرعی و قانونی اشان است بر می‌دارند.
  • همه جریان‌های سیاسی در مقطع خاصی می‌توانند تاثیر گذار باشند و این تاثیرگذاری و یا سرنوشت‌سازی ما برای خودمان جامعه و کشور معلول تلاشی هست که در سال‌های گذشته انجام داده ایم. در زمان برگزاری انتخابات تبلیغات انتخاباتی 2 تا 3 ماه طول می‌کشد که این مدت زمان اوج تلاش جریان‌های سیاسی برای جذب رای مردم است در صورتی که اگر واقعا بخواهیم موثر باشیم باید از 4 سال قبل تلاش کرده باشیم چرا که این مدت دو سه ماه زمان برداشت محصولی است که طی 4 سال گذشته کاشته‌ایم و اگر عملکرد ما طی 4 سال گذشته مثبت نبوده باشد نباید انتظار داشته باشیم که نتیجه مطلوبی را بدست بیاوریم.
  • جریان‌های سیاسی درون نظام باید از زمانی که در اختیار دارند برای ایجاد پیش زمینه‌های مثبت در جامعه به نفع خودشان استفاده کنند اما زمانی که انتخابات تمام شد و جریانی نتوانست پیروز انتخابات باشد اینکه بخواهد جنگ و دعوا را ادامه بدهد فایده‌ای ندارد و یک سیاست مدار عاقل برای موفقیت در آینده برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند و اگر بخواهیم یک جریان سیاسی موفق باشیم باید با کار و تلاش شبانه روزی با یک اراده قوی وارد عرصه بشویم.
  • در جریان انتخابات مجلس چهارم فضای سیاسی کشور به مراتب تیره‌تر و تاریک‌تر از وضعیت فعلی بود به طوری از لیستی که جریان خط امام برای شرکت در انتخابات ارائه داده بود به دلیل فضای مسموم تبلیغاتی که علیه جریان خط امام به راه انداخته بودند، حتی یک نفر از این لیست رای نیاورد ولی ما کوتاه نیامدیم و عقب نشستیم و لذا در سال76 ورق برگشت و مردم که از عملکرد جریان مقابل ناراضی بودند وارد صحنه شدند و طور دیگری رای دادند.
کد خبر 59380

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار