زارع افزود: با وجود اينكه بارها تاكيد مي كنيم مددجويان صرفا نبايد منتظر مشاغل دولتي باشند، همچنان درصد بالايي از جامعه هدف ما تمايل به اين نوع فعاليت ها دارند.
وي يادآور شد: معلولان با توجه به توانمندي هايشان بايد بيشتر به دنبال كارآفريني باشند تا زمينه رشد آنها به نحو مطلوبي فراهم شود و مسئولان نيز آنها را بيشتر باور كنند.
اين مقام مسئول بهزيستي شيراز گفت: البته به همين منظور تسهيلاتي نيز با سود اندك به معلولان داده مي شود و متقاضيان براي دريافت آن مي توانند به بهزيستي شيراز مراجعه كنند.
زارع ادامه داد: در حال حاضر عمده ترين مشكل معلولان شيرازي، اشتغال است كه با توجه به عدم مهارت در بيشتر اين افراد، زمينه آن نيز به نحو مطلوب فراهم نمي شود و توسعه فعاليت ها در اين زمينه ضروري است.
مسئول اشتغال بهزيستي شهرستان شيراز يادآور شد: اين وضعيت به نحوي است كه حتي معلولان تحصيلكرده هم آماده ورود به بازار كار نيستند و در حال حاضر عمده ليست انتظار اشتغال معلولين در شيراز مربوط به تحصيلكرده هاست و با توجه به سهم اندك معلولين از استخدام ها، توقعات موجود برآورده نمي شود. زارع گفت: براي رفع بخشي از اين مشكلات، كارفرماياني كه معلولان شيرازي را به كار گيرند از بسته هاي حمايتي بهزيستي برخوردار مي شوند و از متقاضيان به اين منظور دعوت مي كنيم.
اين مقام مسئول بهزيستي شيراز ادامه داد: اين حمايت ها شامل مواردي از جمله پرداخت سهم بيمه كارفرما براي 5 سال اول و ارائه تسهيلات ارزان قيمت است كه در همين خصوص از آغاز امسال تاكنون 15 كارفرما، 50 معلول شيرازي را به كار گرفته اند كه اين تعداد حدود 10 درصد ليست انتظار متقاضيان اشتغال را شامل مي شود.
زارع گفت: طبق ابلاغ ها، ما بايد سالانه براي 760 مددجو در شيراز راه هاي مختلف اشتغال ايجاد كنيم و اين ميزان تاكنون براي بيش از 600 نفر با ارائه تسهيلات، خوداشتغالي، بيمه هاي خويش فرمايي و حمايت از كارفرما، عملي شده است.
اين مقام مسئول بهزيستي شيراز افزود: همچنين در حال حاضر حدود 100 معلول در شيراز در حال آموزش طرح دانش كار هستند كه طي اين دوره ها، دستمزد نيز دريافت مي كنند.
46
نظر شما