نماینده مردم کرج ، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ترفندهای مختلف دشمنان برای مقابله با ارزش های ناب اسلامی گفت: امروز فضای مجازی به ابزار دشمن برای رسوخ به ایده ها به ویژه نشانه رفتن تفکر جوانان تبدیل شده است.

به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز، دکتر محمد جواد کولیوند روز پنجشنبه در آئین رونمایی از کتاب تروریسم و فضای مجازی نوشته عباس عراقچی درکرج افزود: فضایی که امروز نسل جوان ما را در موضوعات بین المللی و کشوری تحت تاثیر قرار می دهد فضای مجازی است و می تواند در تصمیم گیری های اصلی افراد اثر عمیق بگذارد.
وی ادامه داد: با نگاهی گذرا به چگونگی شکل گیری تفکراتی مانند وهابیت ، تکفیری ها و سلفی ها می توان به این نتیجه رسید که دشمنان در پس سال ها مطالعه برای هر برهه ای از زمان تفکرهای خاصی به وجود آورده اند.
کولیوند گفت: جریان هایی مانند القاعده ، داعش و سلفی ها حاصل برنامه ریزی ومطالعه دشمنان اسلام است که هریک تاریخ مصرف خاصی دارد.
این نماینده مجلس اظهار داشت: امروز معرف اسلام به جهان فکر های تنده سلفی گری ، داعش النصره و غیره است که با ابزار فضای مجازی به جهانیان معرفی می شوند .
وی افزود: این اقدام خیانت به قرآن و اسلام است که کنون پس از ١٤٠٠ سال جریان هایی پا در عرصه مبارزه گذاشته اند که با معیارهای اصیل دینی و انسانی فاصله ها دارند.
کولیوند گفت: تفکری که به زن ، مرد و کودکان رحم نمی کند و با بی رحمی کشتار و جنایت راه می اندازد به خاطر ضربه به اسلام مورد حمایت استکبار قرار گرفته است .
وی اظهار داشت: دراین برهه زمانی تکلیف مسلمانان به ویژه شیعیان سنگین است و ما باید اسلام ناب را به جهان معرفی کنیم .
این نماینده مجلس افزود: حوزه های علمیه ، آموزش و پرورش و سایر مراکز پژوهشی باید وارد میدان شوند و به خوبی در این عرصه ضمن روشنگری به هدایت نسل ها برخیزند.
کولیوند گفت: امروز تکلیف شیعه و مسلمانان به ویژه متفکران دینی بسیار سنگین است زیرا دشمنان به آبروی جامعه اسلامی در فضای مجازی خدشه وارد می کنند.
وی اظهار داشت: اگر امروز در سوریه و عراق گروه های تکفیری مهار نشوند دامنه جنایات آنان گسترش می یابد پس باید در این برهه حساس آنها را زمین گیرکرد.

 

۴۸

کد خبر 595223

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار