به گزارش خبرآنلاین البرز و به نقل از پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ،غفور قاسم پور زمینه سازی سرمایه گذاری در شهرداریها برای اجرای هر چه بهتر و بیشتر طرح عمرانی شهرداری ها را از دیگر عوامل اقتصاد پویا و تحقق اقتصاد مقاومتی دانست و افزود:مدیریت بر هزینه ها، برنامه ریزی، صیانت از نیروی انسانی، مدیریت در کار اجرایی ، تقویت نقاط قوت و اصلاح نواقص از دیگر نکاتی است که رعایت آن در شهرداریها و شکوفایی اقتصادی این حوزه با محوریت اقتصاد مقاومتی ضروری است.
وی تصریح کرد: از مهمترین سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در حوزه مدیریت شهری، می توان به شفافسازی اقتصاد شهری و سالمسازی آن و جلوگیری از اقدامات، فعالیتها و زمینههای فسادزا در حوزههای پولی و مالی شهرداری و توسعه سرمایه گذاری های زیربنایی و ارتقاء درآمدهای پایدار و سالم اشاره کرد.
به گفته وی، پرهیز از تنگ نظری ها، سخن چینی ها و دیگر امور اختلاف آفرین و تفرقه انگیز در اجرای طرح های سرمایه گذاری از مصادیق اخلاقی لازم در ایجاد اتحاد، صمیمیت، موفقیت و پیشبرد کار در شهرداریها است.
این مسئول در ادامه با بیان اینکه جذب درآمدهای پایدار و شهرسازی با محوریت استانداردهای جهانی توسط شهرداریها از دیگر مصادیق عملیاتی شدن اقتصاد مقاومتی است، افزود: عمل به سیره علوی و سفارشات امام علی(ع) در نهج البلاغه به زمامداران حکومت اسلامی از راهکارهای اقتصاد مقاومتی است که توجه و رفتار عملی مسئولان و مدیران نظام جمهوری اسلامی در تحقق این فرامین اسلامی ضروری است.
قاسم پور گفت:رعایت استانداردهای جهانی در شهرسازی با وجود کمبود اعتبارات و محدودیت منابع بودجه ای ضروری و عامل پیشگیری از دردسرهای احتمالی ساخت و سازهای غیراستاندارد است.
وی در پایان تصریح کرد: جذب درآمدهای پایدار به عنوان یکی از راهکارهای اقتصاد مقاومتی برای شهرداریها در ایجاد اقتصاد پویا و در نتیجه رشد و شکوفایی شهرها است.
46
نظر شما