دكتر عبدالخالق كشاورزي افزود: اگر چه فارس طبق استانداردها يكي از پيشروترين استان هاي كشور در زمينه تعداد تخت هاي روانپزشكي است اما همچنان با نياز موجود فاصله بسياري داريم.
وي يادآور شد: در همين خصوص قرار است بخش هاي روانپزشكي جديد در غرب استان (كازرون)، شرق (استهبان) و شمال (مرودشت) طي يك ماه آينده راه اندازي شود تا مراجعه بيماران از اين مناطق و روستاهاي مجاور آنها به شيراز براي دريافت خدمات از بخشهاي روانپزشكي كاهش يابد.
دكتر كشاورزي گفت: در اين بخشها 60 تخت جدید براي بيماران اعصاب و روان شرق، غرب و شمال فارس راه اندازي ميشود تا خدمات در مدت زمان كمتري به بيماران ارايه گردد. اين مسئول دانشگاه علوم پزشكي شيراز افزود: يك ميليارد و 200 ميليون تومان براي ساخت اين تخت ها هزينه شده و ميتواند نقش موثري در كاهش مشكلات بيماران در اين حيطه داشته باشد. دكتر كشاورزي يادآور شد: در حال حاضر 560 تخت بستري روانپزشكي در شيراز و ساير مناطق فارس فعال است كه با توجه به نيازهاي موجود اين تعداد حداقل بايد 2 برابر شود. قائم مقام معاونت درمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز گفت: مراكز اعصاب و روان تنها بيمارستان هاي با ضريب اشغال 100 درصد است به طوري كه در بيشتر مواقع در اين بيمارستانها تخت خالي موجود نيست.
دكتر كشاورزي ادامه داد: ميانگين زمان بستري بيماران حوزه روان پزشكي 2 تا 3 هفته است و به همين دليل كمبود تخت علاوه بر به تاخير انداختن درمان بيماران، به پرستاران اين مراكز نيز فشار كاري بسياري وارد مي كند.
وي گفت: با توجه به اولويت وزارت بهداشت نسبت به بخش هاي روانپزشكي و سوختگي مرداد ماه امسال نيز 40 تخت جديد روانپزشكي در استان افتتاح شد.
دكتر كشاورزي از مراكز خيريه خواست نسبت به ارايه خدمات به بيماران مزمن رواني بيش از پيش همكاري كنند.
۴۶
نظر شما