به گزارش خبرآنلاین، «فلسفه اطلاعات» عنوان کتابی است که محمد خندان با همکاری نشر چاپار و انتشارات نهاد کتابخانههای عمومی کشور منتشر کرده است.
این کتاب 240 صفحهای را میتوان معبری برای دانستن چرایی و چگونگی انتشار اطلاعات در سطح جامعه و علت عطش مخاطب به دانستن این دادهها دانست.
ناشر در مقدمه کتاب میگوید: کتابخانهها و از جمله کتابخانههای عمومی را نباید به عوان نهادهای منفرد و جدا از کلیت جریانهای پیام رسانی در جامعه در نظر گرفت. کتابخانهها و مراکز اطلاعرسانی حلقهای از حلقههای زنجیرهی گردش اطلاعات و پیامها در جامعه هستند و علاوه بر تلاش برای ارتقاء سطح خدمات فنی و عمومی در آنها میبایست در نسبت کتابخانهها با افق کلی گردش پیامها و اطلاعات در یک ساختار تمدنی، نقادانه تامل کرد.
آنچه رسالت و کار کرد کتابخانهها را در یک دوه تاریخی با یک حوزه فرهنگ و تمدنی رقم می زند، با تلقی کلی آن عهد تاریخی و حوزه فرهنگی و تمدنی از منابع و مراتب و فرآیند و نحوه حصول اطلاع نسبتی وثیق دارد.
همچنین بنا بر ادعایی که در پیشگفتار کتاب آمده است، این اثر، به مباحثی میپردازد که برای اولینبار در این سطح در کشور ما مطرح میشود و میتواند نقطه آغازین برای بحث و نظر متأملانه و منتقدان درباره مفهوم اطلاعات ورشتههای نظری سایر مفاهیم و نهادهای مرتبط با آن باشد.
کتاب «فلسفه اطلاعات» چهار فصل دارد؛ «سابقه تاریخ فلسفه اطلاعات از حیث تاثیر بر آراء فلوریدی و کاپورو، آراء لوچیانو فلوریدی در حوزه فلسفه اطلاعات، آراء رافائل کاپور و در حوزه فلسفه اطلاعات و اشتراکها و افتراقها» عناوین فصلهای این کتاب 4هزار تومانی هستند.
نظر شما