این فرد با طراحی سناریوی کلاهبرداری، طعمه را فریب داده و به بهانه اینکه قادر است ویزای کشور آلمان را صادر کند از او کلاهبرداری کرده بود. چندي قبل مرد جوانی به همراه همسرش به دادسرای ناحيه دو شيراز مراجعه کرد و پرده از یک کلاهبرداری 70 میلیونی برداشت.
این مرد به بازپرس گفت: چندی قبل مرد جواني به سراغم آمد و با معرفی خود به عنوان صاحب یک آژانس هوایی مدعي شد قادر است برایم ویزای کشورهای اروپایی بگیرد. او از من خواست که در قبال آن كار70 میلیون تومان به او بدهم.
وي افزود: من و همسرم با توجه به اینکه رویای سفر به اروپا را داشتیم بدون هیچ تحقیقی قبول کردیم تا مدتی به آنجا برویم و شرایطی را فراهم کنیم تا برای همیشه به آنجا مهاجرت کنیم قرار بود ما را از مرز تركيه به آنجا بفرستد.
ما هم به تمام خواسته های او عمل کردیم. هر روز كه موضوع را پيگيري مي كردم به نتيجه اي
نمي رسيدم.وی ادامه داد: پس از آن بارها با آن مرد تماس گرفتم تا اينكه بالاخره جواب داد اما هر بار به داستانسرایی میپرداخت و من هم تصمیم گرفتم موضوع را از طریق دیگری پیگیری کنم و دریافتم که این فرد قصد کلاهبرداری از من را داشته است.با ادعاهای این مرد در حالیکه بازپرس، رسیدگی به این پرونده را آغاز کرده بود سرنخ هاي ديگري نيز به دست آمد.
در تحقیقات بعدی فاش شد اين مرد اعتماد شکات را جلب کرده و آنها را طعمه کلاهبرداری زنجیرهای خود قرار داده است.
همچنین مشخص شد این فرد با طراحی سناریوی سفر به اروپا و صدور ویزای شینگن ، شکات را فریب داده و سپس
فرار کرده. با این سرنخ، ماموران از سوی بازپرس پرونده ماموریت يافتند كه این کلاهبردار را دستگیر کنند. براي انجام اين كار پلیس با بنبست اطلاعاتی مواجه بود تا اینکه با انجام تحقیقات فاش شد که این کلاهبردار پس از گرفتن پول از شکات به همراه همسرش به اروپا فرار کرده است.
گفتني است اين پرونده در دست بررسي است و تحقيقات برای دستگیری اين كلاهبردار همچنان ادامه دارد.
هشدارهایی در خصوص جعل و كلاهبرداري
شهروندان از مدارك شناسايي خود همانند شناسنامه، كارت ملي، گذرنامه و گواهينامه مراقبت كنند و در صورت سرقت يا فقدان، موضوع را به مراكز صدور اين مدارك اطلاع دهند.
تمام پيشنهادهاي ارائه شده درباره معاملات براي فريب و ربودن وجوه نقدي شماست. توصيه اي كه از سوي پليس آگاهي در اين اطلاعيه بدان تاكيد شده است.
همچنين با توجه به اينكه تمامي پيشنهادهاي مربوط به پولدار شدن سريع و درآمدهاي وسوسه انگيز در پوشش فعاليت هاي اقتصادي و مالي مشكوك و قابل ترديد است بنابراين پيشنهادات گوناگون ارائه شده از سوي شركت ها، موسسات و اشخاص را تا قبل از احراز هويت و اطمينان از قانوني بودن عملكردشان نپذيريد.
ثبت قانوني، طولاني بودن زمان تاسيس، فعاليت هاي قبلي، اعتبار بانكي و مالياتي، وجود آدرس، شماره تلفن، استعلام از مراجع ذي ربط و تحقيق درباره آنان مي تواند در جلب اعتماد شما مؤثر باشد.
پليس آگاهي يادآوري كرد: ارائه شماره ثبت شركت به معناي اطمينان از قانوني بودن فعاليت و درستي عملكرد شركت نيست.
46
نظر شما