تهیه تفاهم نامه جامع جهت مشارکت و همکاری / ایجاد کتابخانه تخصصی مرجع (امدادی) در البرز

سرپرست جمعیت هلال احمر استان البرز درباره فعالیت ها و همکاری های مشترک میان جمعیت هلال احمر استان البرز و امور کتابخانه عمومی استان تاکید کرد؛ با توجه به اینکه جمعیت هلال احمر و امور کتابخانه ها دارای شرایطی خاص و مشترک می باشند ، می بایستی همکاری های این دو مجموعه افزایش و ادامه پیدا کند.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان البرز ، دکتر ناصر چرخساز ، سرپرست جمعیت هلال احمر استان البرز و حجت الاسلام و المسلمین الهی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در استان البرز با حجت السلام والمسلمین شمس ا... فلاح مدیر کل کتابخانه های عمومی استان البرز در این جمعیت دیدار و گفت و گو کرد.
در این دیدار سرپرست جمعیت هلال احمر استان البرز ضمن خوش آمد گویی به ایشان اظهار داشت ؛ جمعیت هلال احمر استان البرز یک جمعیت مردم نهاد و امدادی در استان محسوب می شود که افتخار همکاری با قشرهای مختلف بویژه جوانان را دارد.
وی ادامه داد؛ جمعیت هلال احمر استان البرز آمادگی کامل جهت همکاری و مشارکت دو جانبه با سازمانهایی که به نوعی با آموزش و فرهنگ جامعه و خود مردم ارتباط مستقیم دارند، را دارد.
تهیه تفاهم نامه جامع جهت مشارکت و همکاری
دکتر چرخساز درباره تهیه تفاهم نامه جامع و کامل جهت مشارکت و همکاری دو مجموعه تاکید کرد؛ با توجه به اهداف و ماموریتهای جمعیت هلال احمر و استفاده از پتانسیل های خوب کتابخانه های عمومی در جهت آموزش همگانی امداد و کمک های اولیه و اشاعه فرهنگ خودامدادی و دگر امدادی، می بایست همکاری ها افزایش یابد.
وی بر بازدید میدانی دو مجموعه توسط معاونین و کارشناسان اشاره کرد و افزود؛ برای تهیه تفاهم نامه مطلوب، می بایست دو مجموعه از هم شناخت کامل داشته باشند که بتوان به نحو احسن از ظرفیتهای موجود و پتانسیل ها در راستای اهداف دو سازمان استفاده کرد.
با گسترش فعالیتهای دو جانبه شاهد اتفاقات خوب در استان باشیم
در این دیدار حجت الاسلام شمس ا... فلاح، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان البرز با اشاره به اینکه از نزدیک شاهد فعالیت های جمعیت هلال احمر بوده ام گفت : امیداوارم با گسترش فعالیتهای مشترک بین دو سازمان شاهد اتفاقات خوبی در استان باشیم.
وی ضمن تقدیر از جمعیت هلال احمر جهت برگزاری دوره آموزش امداد و کمک های اولیه برای 100 نفر از پرسنل کتابخانه ها از آمادگی کامل برای برگزاری این دوره ویژه به استعداد 110 هزار نفر از اعضاء فعال کتابخانه ها گفت و اشاره نمود ؛ با توجه به ظرفیت خوب دو سازمان می توانیم نشست کتاب خوان با رویکرد امدادی نیز برای علاقمندان برگزار نماییم.
وی ادامه داد : استفاده از دو کتابخانه سیار موجود در استان، جهت انتقال پیام های امدادی و توزیع بروشور و کتاب های آموزشی در روستاها بویژه مناطق کم برخوردار از دیگر برنامه های مشترک فرهنگی این دو مجموعه می تواند باشد.
ایجاد کتابخانه تخصصی مرجع (امدادی) در البرز
سرپرست جمعیت هلال احمر استان البرز با اشاره به ایجاد یک کتابخانه تخصصی مرجع (امدادی ) در استان گفت : با توجه به ظرفیت خود کتابخانه های عمومی البرز می توانیم برای اولین بار فضایی ایجاد کنیم که کلیه ی کتابهای مرتبط با امداد رسانی با جنبه های مختلف در کشور جمع آوری و در مکانی به نام کتابخانه تخصصی مرجع با رویکرد (امدادی) در استان داشته باشیم.
دکتر چرخساز گفت : برگزاری مانورهای تخصصی با توجه به نیاز کتابخانه ها مانند خروج اضطراری ، ایجاد کتابخانه کوچک در پایگاه های بین شهری استان و استفاده از پتانسیل های کانون های دانشجویی و دانش آموزی برای فرهنگ سازی در زمینه کتاب و کتابخوانی می تواند از دیگر برنامه های مشارکتی دو مجموعه باشد.

46

کد خبر 615752

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین