مصطفی جمشیدی، در مراسم رونمایی کتاب‌های؛ "درام و بن‌مایه‌های مهدوی" و "666/313" در سرای اصلی اهل قلم بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، ضمن پیشنهاد پایه‌گذاری جایزه ادبی جهانی موعود، با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و موسسه آینده روشن، گفت: امیدوارم در این راستا بتوانیم از ظرفیت‌های جهانی موجود استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران به نقل از ستاد خبری سرای اهل قلم بیست‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مصطفی جمشیدی درباره ادبیات تخیلی در غرب، گفت: رویکرد آخرالزمانی در سینما و ادبیات غرب دیده می‌شود. اما تفاوت بزرگ ما با آن‌ها، در زنده و حاضر بودن موعود ماست. ضمن آنکه آن‌ها به فرآیند وحشتی که ناشی از فروپاشی جهان است، توجه دارند و نوعی مبلغ هیجان نداشته بشریت‌اند که خود ندارند؛ در حالی که این تفکر راستین در ما بر اساس آورده‌های مکتوب دینی است.

این نویسنده رمان‌های مهدوی، با اشاره به ادبیات پوچ‌انگارانه 70 سال گذشته ایران به دلیل ارتباط نویسندگان با غرب، اظهار داشت: گفتمان‌های حاکم در شخصیت‌های رمان، می‌تواند منجر به پوچ‌انگاری شوند. در واقع مظروف رمان، می‌تواند تفکر حاکم بر آن را شکل دهد و باید مراقبت صورت گیرد تا دچار انحطاط نشود.

جمشیدی در پایان، با پیشنهاد پایه‌گذاری جایزه ادبی جهانی موعود، مقارن روز جمعه در سرای اصلی اهل قلم نمایشگاه کتاب، گفت: با برگزاری 2 سالانه این جایزه ادبی، با همکاری موسسه آینده روشن و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، با پذیرش ظرفیت‌های جهانی موجود در قالب‌های داستان کوتاه و رمان، می‌توانیم مسیر ترجمه این آثار را طی کنیم.

کد خبر 61963

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین