وزیر بهداشت گفت: ممانعت از فعالیت همزمان پزشکان در بخش خصوصی و دولتی مغایر با قانون اساسی است.

به گزارش خبرگزاري خبرآنلاين به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت بهداشت؛ دکتر سیدحسن هاشمی صبح امروز در مراسم آغاز ساخت مرکز آموزش، پژوهش و سالن همایش های مرکز جامع کنترل سرطان ایران وابسته به بنیاد خیریه و در جمع خبرنگاران درباره قانون ممانعت از فعالیت همزمان پزشکان در بخش دولتی و خصوصی گفت: تصمیم ممانعت از فعالیت همزمان پزشکان در بخش دولتی و خصوصی هنوز نهایی نشده و در حال حاضر در صحن مجلس در حال بررسی است و بعد هم باید به شورای نگهبان برود.

وی افزود: ما معتقدیم این موضوع با قانون اساسی کشور و با حقوق شهروندان مغایرت دارد. ضمن اینکه اگر بخواهیم از نظر علمی و تکنیکی هم اظهار نظر کنیم، در هیچ جای دنیا چنین قانونی نداریم و مشاهده نمی کنیم که با اعمال فشار و اجبار بر سر این موضوع توانسته باشند این مشکل را برطرف کنند.

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر این نکته که تصمیمات در این حوزه باید علمی باشد، ادامه داد: آنچه می توان در این مورد گفت این است که ما از طریق رقابت توام با احترام و وضع مالیات های صحیح می توانیم مشکلات خود در این حوزه را برطرف کنیم.

هاشمی افزود: ما باید مراکز آموزشی را توسعه دهیم و برخلاف تصور برخی با لحن محترمانه و قدرشناسی می توانیم به اهداف خود برسیم؛ جامعه پزشکی جامعه بسیار افتخارآفرینی است و ما می باید در قضاوت ها و قانونگذاری های خود دقت کنیم.

وزیر بهداشت تاکید کرد: قانونگذاری‌های ما نباید به نحوی باشد که دانشگاه‌ها و مناطق محروم آسیب ببینند، مطمئن باشید که ما اگر اجبار را مبنا قرار دهیم، به طور حتم دانشگاه ها و به ویژه دانشگاه های مناطق محروم متضرر خواهند شد.

 وی در توضیح این موضوع یادآور شد: این انتخاب برای پزشکان یک انتخاب دوگانه خواهد بود که باید یکی را انتخاب کنند که انتخاب آنها بیشتر متمایل به بخش خصوصی خواهد بود و به این ترتیب هزینه های اضافی این بخش نیز سربار مردم خواهد شد و باید مراقب باشیم که حرف های احساسی زیبای ما در نهایت خروجی‌ای داشته باشد که به نفع مردم باشد.

47234

کد خبر 620704

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام DE ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    22 4
    يعني بخش خصوصي هركي هركيه كه هر پزشكي هرچقدر دوست داشت بگيره از مريض بيچاره
  • رضا IR ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    94 12
    آیا در دیگر کشورها نیز درآمد پزشکان میتواند بدون حد و مرز و نظارت باشد؟ در کجای دنیا در سرویس دادن می توان این همه درآمد کسب کرد؟ از نارضایتی مردم نسبت به این قشر بترسید. هرچند که تعداد اندکی دنبال منافع کلان هستند، اما با عدم مهار این تعداد، تمام این قشر ممکن است با هم به داخل چاه کشیده شوند و دیگر کاری نتوان کرد.
  • علی RO ۱۳:۲۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    0 2
    چطور فلان ارایشگاه یا مزون ،واسیه مانتو یا ارایش میلیونی دستمزد میگیره یا فلان هنرپیشه دستمزد میلیاردی میگیره کسی معترض نیست ،ولی نسبت به کسانیکه جانتان را نجات میدهند کم لطف هستید،ا.با این سیاست پزشکان با تجربه از سیستم دولتی میروند انوقت باید بدنبالشان به بیمارستان خصوصی بروید،یا ماهها در نوبت ویزیت بمانید ،
  • بی نام A1 ۱۳:۳۰ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    25 7
    متاسفانه برخلاف کشورهای پیشرو در عرصه سلامت سیاستگذاریها و نگاه غالب در وزارت بهداشت،پزشک محور بوده وتنها پس از در نظر گرفتن منافع این قشر سیاستها اعمال می شوند اگر اینطور نبود چرا بحث بهداشت و پیشگیری مغفول مانده وبیمارستانها شلوغ شده اند
  • بی نام IR ۱۳:۳۷ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    17 2
    آقای وزیر که تا دیروز می گفتن ما طرح تحول را برای نگهداشتن پزشک در بیمارستان احرا کردیم؟ چی شد؟ نیتتون رو شد
  • بی نام IR ۱۴:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۸
    4 6
    اسن قانون برای تمام کارکنان دولت با قاطعیت باید اجرا شود.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین