به گزارش خبرآنلاین از همدان ؛ عزتالله مهرافروز، که در مراسم روز قشر بسیج مهندسین صنعتی و گرامیداشت دهه فجر در استان همدان سخن می گفت، با اعلام مطلب فوق افزود: در هشت کانون بسیج مهندسین فعال استان بیش از 3000 نفر مهندس بسیجی سازماندهی شده و عضویت دارند.
وی خاطرنشان کرد: در راستای ارتقاء توان تخصصی بسیج مهندسین به فعالیت در تسهیل حوزه صنعت، بررسی مشکلات حوزه تولید و صنعت و رفع موانع واحدهای تولیدی پرداختهایم.
مهرافروز به راهاندازی نخستین کلینیک صنعتی فعال در سال 94 در استان اشاره کرد و گفت: برای برقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه، دفتر رشد و فناوری این کلینیک در دانشگاه بوعلیسینا واقع شده و به صورت رایگان اقدام به ارائه مشاورههای فنی، تخصصی و علمی به واحدهای تولیدی، برگزاری دورههای علمی و آموزشی با رویکرد کاربردی و کارآفرینی برای فارغالتحصیلان دانشگاهی و اموری از این دست میپردازد.
وی با اشاره به اینکه صنایع در کشور با مشکلات عدیدهای مواجه هستند و بخش صنعت دچار رکود شده است، تصریح کرد: با توجه به این موضوع از 2 سال گذشته بحث پایش صنایع استان و عارضهیابی مسائل و مشکلات حوزه صنعت پیگیری میشود و با وجود زیرساختهای مناسب در شهرکهای صنعتی استان باید بگوییم وضعیت صنعت استان خوب نبوده و 60 درصد واحدهای تولیدی تعطیل شده اند.
مهرافروز ادامه داد: در این حوزه با مشارکت شرکت شهرکهای صنعتی به شناسایی شهرکهای صنعتی مستعد دانشبنیان شدن در استان پرداخته و در صدد هستیم پس از شناسایی این شهرکها با برگزاری کارگاههای آموزشی آنها را به سمت دانشبنیان شدن هدایت کنیم.
وی به فعالیت بسیج مهندسین صنعتی در این زمینه اشاره کرد و گفت: امسال با اعزام مهندسین در قالب اردوی جهادی بسیج مهندسین به شهرکهای صنعتی استان، افزون بر 280 واحد تولیدی و صنعتی در بحث عارضهیابی و طرح مشکلات و دستهبندی، مورد شناسایی و بررسی و مصاحبه مستقیم با تولیدکنندگان قرار گرفتند.
مهرافروز به طراحی 2 سامانه بانک اطلاعاتی جامع با هدف عملیاتی کردن طرحها و پروژههای واحدهای تولیدی و صنعتی در استان اشاره کرد و افزود: با توجه به اهمیت بازاریابی و فروش محصولات در شهرکهای تولید و صنعتی و اطلاع از تولید مواد اولیه در شهرکهای استان، اقدام به طراحی سامانه صنایع استان کردهایم تا واحدهای تولیدی از طریق ثبتنام و معرفی واحد تولیدی خود و اعلام نیازها با واحدهای تولیدی دیگر ارتباط داشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه از مزایای این سامانه ایجاد ارتباط و تعامل بیشتر بین واحدهای تولیدی و مصرفکنندگان در داخل و خارج استان است، ادامه داد: در بحث معدن در همدان نیز با وجود پتانسیلهای خوب، صنایع تبدیلی نداریم و بهرهبرداری خوبی از این ظرفیت نمیشود که با راهاندازی سامانه معادن استان امیدواریم این بخش نیز مورد توجه قرار گیرد.
رئیس سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان همدان با بیان اینکه بسیج جامعه مهندسین استان با تمام توان و پتانسیل خود و با هدف خدمت و کمک به حوزه صنعت استان وارد عمل شده است، اعلام کرد: با توجه به اینکه گروههای جهادی بدون هیچ چشمداشتی به بررسی و رصد مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی اقدام کردهاند، آمادگی داریم تا به عنوان بازوی کمکی با مسئولان و ادارات در حوزه صنعت و تولید استان همکاری لازم را داشته باشیم.
46
نظر شما