به گزارش ایسنا:

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز گفت: مصرف غذاهای دریایی و مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان، احتمال ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد و در مقابل مصرف غذاهای چرب احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد.

دکتر کاظم رادان اظهار داشت: مهمترین علت ابتلا به سرطان پروستات، ژنتیک است و افرادی که سابقه ابتلا به این نوع سرطان را در خویشاوندان درجه یک دارند، بیش از دیگران در معرض ابتلا هستند.

وی افزود: علاوه بر عوامل ژنتیکی، عوامل محیطی و نوع رژیم غذایی نیز بر سرطان پروستات تاثیر‌گذار است.

رادان تصریح کرد: رژیم غذایی پرچرب در ابتلا به سرطان پروستات تاثیر‌گذار است و در کشورهایی مانند آمریکا که رژیم غذایی چرب رایج است، سرطان پروستات نیز بیشتر شایع است.

این متخصص ارولوژی خاطرنشان کرد: رژیم غذایی دریایی و مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان مانند گوجه و سبزی نیز شانس ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می‌دهد.

وی اظهار کرد: برای تشخیص زودهنگام سرطان پروستات، توصیه می‌شود؛ افرادی که سابقه ابتلای خانوادگی دارند پس از 40 سالگی، آزمایش سالانه تشخیص پروستات (PSA) را انجام دهند.

رادان گفت: افرادی که سابقه ابتلای خانوادگی به سرطان پروستات ندارند نیز لازم است پس از 50 سالگی آزمایش سالانه PSA را انجام دهند.

وی افزود: سرطان پروستات درمان قطعی دارد و در صورتی که به موقع تشخیص داده شود می‌توان آن را به خوبی درمان کرد و فرد بیمار نیز عمر طبیعی خود را پس از درمان سپری خواهد کرد.

کد خبر 63565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 3 =