تسنیم نوشت:مرجع تقلید شیعیان جریمه دیرکرد توسط بانک‌ها را مورد توجه قرارداد و گفت: این اقدام به‌جایی رسیده که گاهی در اخبار اعلام می‌شود بیشترین درآمد بانک از محل جریمه تأخیر بوده، این اقدامات خلاف شرع و دریافت هزینه دیرکرد توسط بانک‌ها ربای آشکار است.

 آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی صبح امروز در جلسه خارج فقه خود که در شبستان مسجد اعظم قم برگزار شد با اشاره به لزوم توجه به احیا و نوسازی بناهای فرسوده اظهار داشت: باران‌های پربرکت بسیاری امسال برای ما نازل شد اما متأسفانه در کنار آن خسارات زیادی متوجه مردم برخی از استان‌ها شد.

مرجع تقلید شیعیان با اشاره به اقدامات دولت در راستای مقابله با آسیب‌ها و حوادث افزود: دولت اگرچه اقداماتی در این راستا انجام داده اما کافی نیست و باید تلاش‌های بیشتری در این زمینه صورت بگیرد.

استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به فرسودگی خانه‌ها در برخی مناطق کشور عنوان کرد: این فرسودگی سبب شده تا وقتی سیلی جاری می‌شود 16 هزار خانه را خراب می‌کند.

وی با اشاره به اهمیت درختکاری در اسلام افزود: باید به درختکاری اهمیت داده شود نه اینکه جنگل‌ها را از بین ببرند،‌ وجود درختان و جنگل‌ها از مهم‌ترین عوامل رفع آلودگی هوا هستند از همین رو باید به آن اهمیت داده شود.

استاد برجسته حوزه علمیه ادامه داد:‌ دنیا امروز به فکر اهمیت درختکاری افتاده ولی اسلام 1400 سال پیش به آن توجه کرده است.

آیت‌الله مکارم شیرازی در ادامه با انتقاد از توجیهات برخی افراد درباره حرام گفت: وقتی از این افراد می‌پرسی چرا حقوق نجومی گرفتی؟ کار خود را قانونی می‌داند و توجیه می‌کند.

مرجع تقلید شیعیان علت اینکه برخی به دنبال حرام هستند ضعف در مبانی دینی و اعتقاد به معاد دانست و تصریح کرد: وقتی اعتقاد به معاد ضعیف شود فرد از هر راهی به دنبال مال می‌رود.

وی بار دیگر جریمه دیرکرد توسط بانک‌ها را موردتوجه قرارداد و خاطرنشان کرد: این اقدام به‌جایی رسیده که گاهی در اخبار اعلام می‌شود بیشترین درآمد بانک از محل جریمه تأخیر بوده، این اقدامات خلاف شرع است.

آیت‌الله مکارم شیرازی با تأکید بر اینکه دریافت هزینه دیرکرد توسط بانک‌ها ربای آشکار است گفت: توجیه‌کنندگان این اقدامات گناهشان سنگین‌تر است.

 

3535

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 639325

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
    0 0
    خدا رحمت کن پدر و مادرت را پس چرا نیروهای اجرایی جلوی این کار خلاف و حرام را نمیگیرن...
  • بی نام A1 ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
    4 0
    دیر کردی که سازمانها میگیرن چی مثل تامین اجتماعی و دارایی
  • بی نام IR ۰۹:۳۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
    0 0
    کاش مخالفان جریمه میگفتند که اگر طرف نداد باید چکار کرد؟ اگر فرض کنیم که اداره دارایی جریمه دیرکرد نگیره حتی یک نفر هم نمیره مالیاتشو بده. میندازه گردن ورثه. مثلا الان مالیات بر منازل فقط در موقع معاملات پرداخت میشه اما اگر هر سال مردم 50 درصد جریمه بشن و پس از مدتی چند نفر به علت بدهکاری کل خونشون مصادره بشه اونوقت همه مجبورن مثل غربی ها برن سر وقت مالیات بدن.