مسوولان به جای تعویض مدیران به فکر حل مشکلات مردم باشند

امام جمعه پلدختر گفت: مسوولان شهرستان به جای تعویض مدیران و جابجایی افراد به فکر رفع مشکلات مردم باشند

اسما اسماعیل پور ، خبرآنلاین لرستان، حجت الاسلام محمد سوری در خطبه های نماز جمعه پلدختر افزود: دولتمردان باید برای حل مشکلات اقتصادی و بیکاری جوانان و دانش آموختگان و مطالباتی که مردم دارند فکری کنند و تدبیری بیاندیشند .
وی گفت: مردم مطالبات زیادی دارند و مسوولانی که به مردم قول هایی داده اند باید به قول خود وفا کنند .
وی افزود: کارگرانی که ماه ها حقوق و دستمزد نگرفته اند در شهرستان رنج می برند که تنها با صحبت کردن مشکل آنها حل نمی شود کسانی که مسوولیت دارند اگر خود را جای این افراد بگذارند آن زمان متوجه می شوند که زندگی بر آنها چقدر سخت می گذرد.
امام جمعه پلدختر گفت: مسوولان باید درمیان مردم باشند و مشکلاتآنان را از نزدیک را لمس کنند برخی از مسوولان به جای این که به رفع مشکلات مردم باشند متاسفانه همه هم و غمشان و چشمشان به برجام است .
حجت الاسلام سوری افزود: آمریکا قابل اعتماد نیست و تعهد ندارد اما بعضی ها هنوز منتظر صدقه آمریکا هستند متاسفانه بین مردم شکاف طبقاتی زیادی وجود دارد .
وی تصریح کرد: عده ای از مردم آنقدر توان مالی دارند که نمی دانند کجا آن را خرج کنند و عده دیگر صورت خود را با سیلی سرخ نگه داشته اند .
امام جمعه پلدختر گفت: کسانی که مسوولیت دارند باید به فکر فقرباشند و کسانی که نمی توانند مایحتاج ضروری خود را تامین کنند کسی که مسوول است فردای قیامت از او سوال می شود که چرا فقرا فقیرتر و اغنیا غنی تر می شوند چرا باید فقیر نتواند مایحتاج زندگی خود را تامین کند.
حجت الاسلام سوری افزود: از همه مهم تر نمودار رشد اقتصادی که مرکزآمار ارایه می دهد زیاد ملاک نیست به گفته خود رییس جمهور که در 15 خرداد 92 در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران که وضعیت اقتصادی کشور را چگونه می بینید گفت من 100 روز 100 رو ز به همکارانم می گویم گزارش بدهند .
وی تصریح کرد: رییس جمهورگفت نموداررشد ملاک نیست تورم و جیب مردم ملاک است این نمودار را به هر شکل بکشند دال بر توان مردم نیست جیب مردم است که باید مسوولان هم به این مسئله دقت کنند .
وی گفت: مشکلات زیادی در استان و در کشوربرای مردم وجود دارد و متاسفانه در استان لرستان بحث سیاسی مهم ترین مسئله است به ویژه این که برخی مدیران کل لرستان به هیچ جای استان مانند پلدختر حساس نشده اند بهتر است این مدیران مقداری به مشکلات اقتصادی و رفع بیکاری جوانان توجه کنند .
وی افزود:مسوولان باید برای رفع مشکلات شهرستان برنامه ای داشته باشند نه این که تنها به فکر تغییر و تحول افراد و بحث سیاسی باشندزیرا این مشکل مردم نیست بلکه بیکاری و فقر و هزاران مشکل دیگر دارند که باید به آن ها رسیدگی شود .
امام جمعه پلدختر گفت: خواسته مردم رفع مشکلات است نه اختلافات و نزاع های سیاسی ،مسوولان قدری به خواسته های مردم توجه کننند و در ایام نزدیک عید به فکر معیشت مردم باشند.
حجت الاسلام سوری افزود: انتظار می رود استاندار لرستان همان طورکه به بحث سیاسی در شهرستان پلدختر عنایت دارند به فکر مشکلات اقتصادی مردم شهرستان باشند و نیازهای اصلی و معیشت مردم انقلابی را فراموش نکنند زیرا خواسته مردم رفع مشکلات و بیکاری است که خانه ای در پلدختر نیست که جوان بیکار نداشته باشد .
وی گفت: مردم مشکلات متعدد دیگر دارند که با توجه به پایان سال و بحث اقتصاد مقاومتی مد نظرمقام معظم رهبری برای برون رفت از مشکلات هم فکری بکنند تنها به گزارش دادن که به غیر از گزارش ماورایی ندارد ، اکتفا نکنند .
وی افزود : باید سعی شود جلوی مشکلات و فساد اداری و افراد فرصت طلبی که به دنبال بدنام کردن نظام هستند گرفته شود .
وی به قاچاق کالا اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلاتی که سر راه پیشرفت کشور وجود دارد بلای شوم قاچاق به ویژه قاچاق کالا است که باید دید علی رغم زمینه سازی ها و هشدارهای مقام معظم رهبری چه اقداماتی در این زمینه و مهار آسیب های اجتماعی و مبارزه با انواع فسادها به ویژه فساد اقتصادی صورت گرفته است .
امام جمعه پلدختر گفت:به هرحال استان لرستان مشکلات اقتصادی زیادی دارد که باید به آن پرداخته شود و مسوولی که قول می دهد باید پاسخگو باشد و مواظب باشد که به وعده های خود عمل کند.

46

کد خبر 642472

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار