آنان در عین حال که به مرحله جدیدی از رقابت در میان خود رسیده اند اما حضور خود در جبهه اصولگرایی را فراموش نکرده اند آنگونه که محمدرضا باهنر با توجه به رای فراکسیون اصولگرایان مجلس به رقیب او در حالی که می دانست در صورت کاندیداتوری در صحن مجلس می تواند آرای نمایندگان غایب و حتی تعداد چشمگیری از فراکسیون اقلیت را به سبد خود بریزد اما سایه اصولگرایی را بر سر خود در قامت عام - نه گرایش ها و جناح بندی در میان آن - بر انتخاب شدن به عنوان نایب رئیس مجلس ترجیح داد.
امروز ریسک اصولگرایان و باهنر جواب داد چرا که این امکان وجود داشت که شرایط دیگری رقم بخورد. رایزنی های مدام و پیگیر با محمد رضا باهنر با هدف ترغیب او به نامزدی نایب رئیسی مجلس بیشتر ناشی از این نگرانی بود که اصلاح طلبان مجلس فاتح غیبت او باشند و به همین جهت به باهنر فشار می آوردند که کاندیدا شود.
در حقیقت باید برنده اصلی این انتخابات را باهنر دانشت که با وجود توانایی کسب رای اخلاق سیاسی و تشکیلاتی را قربانی نکرد.
از امروز به بعد او همچنان نقش آفرین خواهد ماند و با آزاد شدن اش از دستورکارهای هیات رئیسه قطعا فراکسیون اصولگرایان مجلس تحرک بیشتری می یابد.
انتخابات هیات رئیسه مجلس هشتم در سومین سال نشان داد که اصولگرایان قائل به چرخش نیروها و بهره گیری از چهره های جدید هستند که همین مهم می تواند در استمرار زایندگی سیاسی آنها موثر باشد.
با ورود سید شهاب الدین صدر به هیات رئیسه مجلس چهره ای جدید و فعال وارد میدان شد. او اگر چه مورد حمایت فراکسیون انقلاب اسلامی بود ولی پایگاه خوبی در میان اصولگرایان سنتی دارد و همین کافی است تا بهره گیری از پتانسیل اصولگرایی ادامه داشته باشد.
نظر شما