به گزارش ایسنا:

یک فوق تخصص روماتولوژی کودکان گفت: درمان‌هایی که پیشتر در زمینه روماتیسم کودکان استفاده می‌شد، اکثرا استفاده از کورتون با دوز بالا یا استفاده از آسپرین بود که بیماری را تنها به صورت علامتی درمان می‌کرد، اما باعث بهبود کامل بیماری و ریشه کنی آن نمی‌شد.

دکتر رضا شیاری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: هم اکنون درمان طب روماتیسمی کودکان تغییر کرده است و اساس آن بر استفاده از داروهای سرکوب کنده سیستم ایمنی است؛ چرا که فرایند بیماری نیز باید متوقف شود.

وی در خصوص اهمیت تشخیص سریع و درمان به موقع بیماری‌های روماتیسمی کودکان گفت: یکی از شایع‌ترین علل معلولیت‌های جسمی و کوری در کودکان، بیماری‌های روماتیسمی است.

این فوق تخصص روماتولوژی کودکان در مورد بیماری‌های روماتیسمی کودکان ادامه داد: برخی بیماری‌های روماتیسمی همچون نشانگان نرمی مفصل یا دردهای رشد، مختص کودکان است. در حالی که برخی بیماری‌های روماتیسمی مانند آرتریت روماتوئید در کودکان و بزرگسالان مشترک است.

وی افزود: مجموع شیوع بیماری‌های روماتیسمی در کودکان از مجموع شیوع دیابت در آنها بیشتر است.

دکتر شیاری ادامه داد: علت مراجعه در بیش از 45 درصد مراجعه کنندگان به درمانگاه روماتولوژی اطفال، دردهای اسکلتی عضلانی است که بیشتر آنها مربوط به درد رشد بوده و کمتر از 10 درصد آنها ممکن است بیماری روماتیسمی جدی داشته باشند؛ اما هنر پزشک در تشخیص همین تعداد بیماران است.

کد خبر 65547

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۰:۲۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۰۸
    0 0
    بسیار جالب و ارزشمند بود. چگونه میتوانیم اطلاعات بیشتری در مورد روماتیسم کودکان بدست آوریم؟ آیا در تمام این بیماری ها قلب هم گرفتار میشود؟ ارث چقدر موثر است؟
  • memol IR ۲۰:۳۱ - ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    0 2
    به نظرم خیلی جالب بود فقط مطالبش کم بود درد شدید مچ با و زانو از علائم روماتیسم؟