آیت‌الله مهدوی کنی در مراسم ولادت حضرت زهرا(س) و عمامه‌گذاری طلاب مدرسه علمیه مروی خطاب به طلابی که به تازگی معمم شدند، اظهار کرد: شما باید در مسیر خود ثابت‌قدم باشید و در این مسیر با قرآن و اهل بیت(ع) مانوس بوده و به ریاضت شرعی و پرهیز از گناه اهتمام ویژه‌ای داشته باشید.

به گزارش ایسنا، این عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان خاطره‌ای از معمم شدن خود گفت: با ملبس شدن ما به لباس روحانیت باید بدانیم شروعی متوجه ما می‌شود و شیاطین، جن و انس بیشتر به ما توجه می‌کنند و سعی خواهند داشت تا ما را به عنوان ابزاری برای رسیدن به اهداف خود قرار دهند.

وی با اشاره به سخنان آیت‌الله استادی افزود: اگر طلبه مخلص باشد در دنیا و آخرت محترم است و باید بدانید که برای بکارگیری چنین افرادی در سطح جامعه جای خالی بسیاری وجود دارد.

رییس دانشگاه امام صادق(ع) اظهار کرد: شما باید تا حدی بزرگ شوید که وقتی بعد از 120 سال از این دنیا رفتید، جای شما خالی باشد. زیرا آنگونه که گفته شده است بزرگی به این است که دیگران در زمانی که افراد حضور ندارند متوجه شوند که جای آن فرد بزرگ خالی است و برای مثال می‌توان از افرادی چون شهید مطهری و امام(ره) نام برد.

وی افزود: ما باید پاسدار خون شهدای انقلاب به خصوص وقایع 15 خرداد که در مسیر انقلاب اسلامی صورت گرفت باشیم و همانطور که قبلا گفته‌ام خرداد عاشورای انقلاب است. در سال 42 در آن وقایع مختلفی در جهت انقلاب اسلامی ایران رخ داد و ما باید خون این شهدا را که منشاء انقلاب بوده است را حفظ کنیم.

این عضو مجلس خبرگان گفت: اگر ما پاسداران خون شهدای انقلاب باشیم خدا هم به ما کمک خواهد کرد .

به گزارش ایسنا، آیت‌الله مهدوی کنی در پایان سخنان خود در میان طلاب جوان دعا کرد که انشاءالله سایه مقام معظم رهبری مستدام باشد و خداوند کسانی را که اشتباه کرده‌اند متوجه اشتباهاتشان بکند و آنها نیز بیایند تا در مسیری واحد به حفظ این انقلاب بپردازیم.

کد مطلب 66149

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 4 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین