سفیرافلاک نوشت: عملیات خاک‌برداری کارخانه لاستیک سازی خرم آباد دارای پیشرفت فیزیکی 18 درصد بوده و باید تا پایان شهریورماه به اتمام برسد.

از دیرباز استان لرستان به دلیلی بی‌توجهی مسئولان از ضعف نبود واحدهای بزرگ تولیدی مواجه بوده، به نحوی که بسیاری از کارشناسان بر این عقیده اند در چند دهه گذشته تعداد معدودی واحد بزرگ در حوزه صنعت و تولید لرستان احداث شده است.

به همین دلیل در چند سال گذشته مسئولان استان شرایط را برای احداث یک واحد بزرگ تولیدی لاستیک سازی در شهر خرم آباد ایجاد کرده و در نتیجه قرار بر این است که این کارخانه در مدت زمان چند سال احداث و به بهره برداری برسد.

با احداث کارخانه لاستیک سازی که برای تکمیل آن سرمایه گذاری در حدود هزار و 100 میلیارد تومان در نظر گرفته شده و همچنین شرایط برای ایجاد اشتغال برای بیش از هزار نفر مهیا خواهد شد.

البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که شاهد تأخیر در آغاز روند اجرایی کارخانه لاستیک سازی بودیم و مسئولان دلیل اصلی این موضوع را تأمین زیرساخت ها و همچنین امکانات مورد نیاز این مجموعه عنوان کرده اند.

کارخانه لاستیک سازی در شهرک صنعتی شماره 3 خرم آباد توسط بخش خصوصی احداث خواهد شد.

بر اساس آخرین پیگیری های صورت گرفته اکنون این واحد بزرگ تولیدی در مرحله خاک‌برداری قرار داشته و قرار است بیش از یک میلیون متر مکعب خاکبرداری در آن صورت گیرد.

به هر حال قرار بر این است که فاز اول کارخانه لاستیک سازی خرم آباد در بهمن ماه 97 به بهره برداری برسد، با وجود اینکه بخشی از اعتبارات مورد نیاز این مجموعه توسط بخش خصوصی تأمین خواهد شد دولت باید زمینه را برای پرداخت تسهیلات ارزی این مجموعه مهیا کند.

حال باید دید وعده مسئولان برای بهره برداری از کارخانه لاستیک سازی خرم آباد محقق خواهد شد، چرا که چشم انتظاری جوانان این دیار برای ایجاد فرصت های شغلی همچنان ادامه دارد.

پیشرفت فیزیکی 18 درصدی خاکبرداری لاستیک سازی خرم آباد

در همین زمینه مدیر اجرایی کارخانه لاستیک سازی خرم آباد در گفت و گو با سفیر افلاک بیان کرد: عملیات خاکبرداری کارخانه بزرگ لاستیک سازی خرم آباد با وجود برخی از موانع از بهمن ماه سال گذشته آغاز شده و با هماهنگی های صورت گرفته و کمک مشاوران داخلی و بین المللی شرایط را برای تعیین و تکلیف حجم خاک اضافی مجموعه و انتقال آن مهیا کرده ایم.

محمد نادری ادامه داد: البته با اقدامات و هماهنگی های صورت گرفته اکنون حجم عملیات خاکبرداری نسبت به پایان سال گذشته با افزایش چشم گیری مواجه شده، به نحوی که پارسال از 35 ماشین آلات سنگین برای این امر استفاده می شد، اما اکنون تعداد ماشین آلات مورد استفاده برای عملیات تصدیع و خاکبرداری به 70 عدد افزایش یافته است.

وی در ادامه با اشاره به انجام 18درصد عملیات خاکبرداری اظهار کرد: تاکنون 18 درصد از عملیات خاکبرداری این مجموعه انجام شده و باید بتوان در مدت زمان 9 ماه یعنی تا پایان شهریورماه این عملیات را به اتمام برسانیم.

این مسئول اظهار کرد: البته همزمان با عملیات تصدیع و خاکبرداری دیوارکشی مجموعه و جمع آوری آب های سطحی نیز که اکنون مشکل‌زا شده اند را نیز در دستور کار قرار خواهیم داد.

احداث ساختمان های کارخانه

مدیر اجرایی کارخانه لاستیک سازی خرم آباد اظهار کرد: از سوی دیگر در همین مدت نیز احداث ساختمان های مجموعه نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت و در نظر داریم تا بخشی از ساختمان های اصلی این مجموعه را تا چند ماه آینده احداث کرده که با توجه به حجم کار احداث این ساختمان ها زمان‌بر بوده و همزمان با روند اجرایی پروژه انجام خواهد شد.

نادری در ادامه با اشاره به تلاش برای بهره برداری از فاز ابتدایی این مجموعه در بهمن ماه 97، اظهار کرد: از تمام ظرفیتمان برای احداث این مجموعه تا بهمن ماه سال 97 استفاده خواهیم کرد، از سوی دیگر از میزان کل سرمایه گذاری حدود 400 میلیارد تومان آورده سرمایه گذار بوده و 700 میلیارد تومان نیز به صورت ارزی باید تسهیلات به مجموعه تزریق شود.

لزوم پرداخت تسهیلات ارزی

وی عنوان کرد: به هر حال در سفر وزیر صنعت و معدن به لرستان با پیگیری های صورت گرفته قرار بر این شد که بانک صنعت و معدن به عنوان بانک عامل برای پرداخت تسهیلات ارزی مجموعه شرایط را برای تسریع در روند پرداخت های تسهیلات واحدهای در دست احداث لرستان همچون لاستیک سازی مهیا کند و امیدواریم هر چه سریع‌تر این موضوع محقق شود.

این مسئول افزود: ذکر این نکته خالی از لطف نیست که با توجه به حجم بالای خاکبرداری حدود 9 ماه از زمان احداث پروژه به این امر اختصاص یافته که این موضوع هزینه های هنگفتی را در پی داشته است، با این وجود در صورت حمایت مسئولان و پرداخت تسهیلات فاز اول این مجموعه تا بهمن 97 به بهره برداری خواهد رسید.

تلاش ویژه برای دریافت تسهیلات ارزی 8 واحد بزرگ تولیدی لرستان

در همین راستا رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان نیز در گفت و گو با سفیر افلاک بیان کرد: متاسفانه کمبود واحدهای بزرگ تولیدی و صنایع مادر به عنوان یکی از ضعف های زیرساختی استان لرستان بوده از دیرباز تاکنون بوده است.

محمدرضا صفی خانی ادامه داد: به همین دلیل در سال های گذشته تعیین و تکلیف و چندین واحد بزرگ تولیدی لرستان در اولویت برنامه ها قرار گرفته و شاهد آغاز عملیات اجرایی واحدهای بزرگی همچون لاستیک سازی در لرستان هستیم.

وی عنوان کرد: به هر حال عملیات احداث کارخانه لاستیک سازی خرم آباد در 2 سال گذشته آغاز شده و اکنون نیز شاهد انجام عملیات خاک‌برداری این مجموعه هستیم و این مرحله با سرعت مناسبی در حال انجام است که امیدواریم در موعد مقرر شاهد تکمیل شدن روند احداث لاستیک سازی باشیم.

این مسئول افزود: با توجه به اینکه بخشی از سرمایه گذاری لاستیک سازی توسط بخش خصوصی و مابقی آن نیز با پرداخت تسهیلات ارزی صورت می گیرد تعیین و تکلیف تسهیلات ارزی اکنون در دستور کار قرار گرفته و تلاش زیادی برای تحقق این هدف صورت گرفته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت لرستان عنوان کرد: در همین راستا در سفر وزیر صنعت به لرستان با پیگیری های صورت گرفته قرار بر این شد تا روند پرداخت تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی لرستان در صندوق توسعه ملی سرعت بیشتری یافته و در اولویت قرار گیرد.

صفی خانی عنوان کرد: بر همین اساس در چند روز گذشته شاهد برگزاری نشستی در تهران با حضور وزیر صنعت و سایر مسئولان بانکی بوده و مقرر شد رفع مشکلات 8 واحد بزرگ استان همچون لاستیک سازی خرم آباد، یخچالسازی خرم آباد، فولاد و بایر افلاک ازنا، گداز قطعه الیگودرز، زاگرس پوش بروجرد، سیمان پارسیان پلدختر و نساجی بروجرد در دستور کار قرار گرفته و تسهیلات مورد نیاز آنها از محل منابع بانکی و صندوق توسعه ملی به تصویب رسید

46

کد خبر 662277

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار