شهر نوشت:

عباس بابویهی رییس هیئت کارشناسی پرونده شکایت شهاب‌الدین طاهری (نویسنده کتاب ــ فیلمنامه دوجلدی یوسف صدیق) علیه فرج‌الله سلحشور (نویسنده و کارگردان مجموعه تلویزیونی یوسف پیامبر) متنی را در اختیار خبرگزاری شهر گذاشت که بیانگر مفاد قانونی حکم صادره از سوی دادگاه علیه این کارگردان تلویزیون است. متن این نامه به شرح ذیل است:

«خبرنگار محترم آن خبرگزاری در تاریخ 11/3/ 88 به منظورکسب اطلاعاتی از روند کارشناسی پرونده سریال حضرت یوسف(ع) با اینجانب تماس گرفت طی چند بار گفت‌وگوی کوتاه که اضطرار قطع می‌شد اینجانب توضیحاتی در حوزه وجوه قانونی پرونده دادم که‌ انشاءا.. ضبط شده باشد. لیکن پس از انتشار متوجه چاپ نکانی شدم که  از سوی اینجانب بیان نشده بود و یا قلب مطلب صورت گرفته بود لذا مستدعی است تکذیبه زیر جهت تشهیذ ذهن مخاطبان در خصوص آن موارد انتشار دهید:

1- دادگاه دوم!! در خصوص محاکمه آقای سلحشور، عبارت غلطی است که از سوی اینجانب گفته نشده، مطابق قانون با صدور کیفرخواست از سوی بازپرسی، دادگاه بدوی تشکیل و محاکمه برای رسیدگی به کیفرخواست صورت می‌گیرد. بنابراین بدیهی است مجازات‌های ذکر شده در خبر تیر مقوم نشده است و آنچه دادگاه‌های بعدی نهایی نمایند تقویم مجازات‌ها است. پس این مطلب نیز با استنباط غلط در خبر مربوطه آمده است.

2- اصولا کارشناسان قضایی فقط به اعلام تقصیر متهم و میزان آن، پس از رسیدگی و بررسی شواهد و گفتگو با طرفین وملاحظه اسناد و مدارک ارایه شده از سوی طرفین دعوا، اقدام می‌کنند و بذکر میزان مجازات‌ها نمی‌پردازند. لذا نقل قول مصرح صورت گرفته نیز، صحیح نیست.

توضیح آنکه: اینجانب صرفا به تشریح موادی از قانون حمایت از حقوق مولفین مصنفین و هنرمندان در موضوع مجازات‌های سارقین آثار پدید آورده دیگران و در جهت تشهیذ ذهن خبرنگار محترم با مصداق از احکام صادره پرداختم.

استنباط اینجانب این است که:

در خصوص حکم صادره از سوی دادگاه 1083 کارکنان دولت، علیه آقای فرج‌ا... سلحشور امری قانونی وجود دارد که چنانچه از سوی دادگاه‌های بعدی، میزان جرایم و تخلفات نامبرده که در حکم مذکور آمده است، تعدیل نشود و به همین صورت اعمال شود، این متهم می‌بایستی مجازات‌هایی را که با توجه به میزان درج شده در این حکم تعیین می‌شود را تحمل کند.

درجمع میزان تقصیر تعینی علیه آقای سلحشور در حکم دادگاه 1083، حداقل 55 درصد در وصف کیفری و بیش از آن در وصف حقوقی (مادی) مشاهده می‌شود.

در وصف کیفری مطابق ماده 23 قانون حمایت از حقوق مولفان، مصنفان و هنرمندان حدود حبس بین 6 ماه تا 3 سال تعیین شده است. (درصد تقصیر با این مجازات‌ها سنجیده می‌شود) در وصف حقوقی نیز با توجه به فصل آخر از حکم صادره از سوی دادگاه 1083، شاکی پرونده حداقل به میزان 20 درصد در تولید سریال حضرت یوسف (ع) شریک شناخته که طبیعتا با تایید آن از سوی دادگاه‌های بعدی، می‌بایستی «حق السهم وی» در موضوع‌های سرمایه‌گذاری و منافع و حق احتساب و نظارت بر هزینه‌ها و تصمیمات متهم، تادیه شود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 66373

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۱۶ - ۱۳۸۹/۰۳/۱۴
    0 0
    خدا نکنه به سلحشور بی احترامی بشه.به همچین کارگردانی با تلاش و زحمتی.فکر نمیکنم کسی مثل اون بتونه سریال تاریخی و انبیا بسازد..