کارشناسان معتقدند وجود کارخانه‌های صنعتی در اطراف پایتخت، استفاده از مواد سرطان‌زا در تصفیه آب، استفاده بی‌رویه از پودرهای رختشویی و کودهای شیمیایی و فقدان سیستم فاضلاب از دلایل آلودگی آب شرب تهران است.

موضوع آلودگی آب شرب تهران از چند سال قبل مطرح بوده و هر از چندگاهی رسانه ها به آن می‌پردازند و دوباره فراموش میشود تا اینکه اتفاق ناگواری رخ دهد تا شاید اذهان را متوجه خود سازد اما نکته ای که نمیتوان از آن غفلت کرد وضعیت بهداشتی آب شرب میلیونها نفر از ساکنان پایتخت و حومه آن است.

به گزارش مهر، در حال حاضر وضعیت آب شرب شهر تهران به لحاظ وجود نیترات و برداشت از آبهای زیرزمینی به مشکلی تبدیل شده که برخی مسئولان آن را رد کرده و برخی دیگر بر آن صحه می‌گذارند به طوری که دکترعلیرضا مرندی، وزیر اسبق بهداشت و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفته که نمی توان نسبت به آلودگی آب شرب تهران بی‌اعتنا بود.

دکتر علیرضا مصداقی نیا، معاون بهداشتی وزارت بهداشت نیز درخصوص وضعیت بهداشتی آب شرب کلانشهرها به خصوص تهران گفت: درحال حاضر وضع آب شرب شهر تهران به آن بدی که گفته میشود نیست ولی میتواند از وضعیت فعلی بهتر باشد.

سال گذشته بود که معاون وزیر نیرو در یک توصیه بهداشتی از شهروندان تهران خواست از آبهای بسته‌بندی شده استفاده کنند که با واکنشهای متفاوتی از سوی برخی مدیران شهری و کارشناسان بهداشتی و محیط زیست مواجه شد. چون اگر آب سالم و بهداشتی است نیازی به استفاده از بطریهای آب معدنی نیست و اگر مسئله مبهم است نباید موضوع پنهان بماند تا سلامت شهروندان تهدید شود.

معاون وزیر بهداشت در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه وزارت بهداشت چه برنامه‌ای برای تضمین سلامت آب شرب شهر تهران دارد با اشاره به انجام آزمایش آبهای شرب شهر تهران در آزمایشگاههای تخصصی وزارت بهداشت گفت: قصد داریم از طریق تست‌های مناسب نظارتش را تقویت کند.

این در حالی است که کارشناسان محیط زیست نسبت به روند آلودگی آب تهران نگران بوده و معتقدند وجود کارخانه‌های صنعتی در اطراف پایتخت، استفاده از مواد سرطان‌زا در تصفیه آب، استفاده بی‌رویه از پودرهای رختشویی و کودهای شیمیایی و فقدان سیستم فاضلاب از دلایل آلودگی آب شرب تهران است.

کد خبر 67223

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین