ایرنا نوشت:
"سعید صفاتیان" اظهار داشت: آموزش مراکز درمانی در دوره های چهار و شش روزه از سوی استادان دانشگاه های علوم پزشکی استان های مختلف کشور که قبلا آموزش های لازم را دیده اند، برگزار می شود.
وی تصریح کرد: پزشکان مراکز درمانی ترک اعتیاد سراسر کشور برای استفاده از تنتور اپیوم در درمان معتادان باید در این دوره های آموزشی ثبت نام کنند و پس از طی دوره ها، شرایط برای توزیع این دارو در مراکز آموزش دیده فراهم می شود.
صفاتیان اضافه کرد: بیش از 100 مرکز درمانی در مناطق مختلف کشور آمادگی خود را برای اجرای دوره های درمانی با تنتوراپیوم اعلام کرده اند که ستاد مبارزه با مواد مخدر با همکاری وزارت بهداشت در خصوص صدور مجوز برای این مراکز اقدام می کنند.
وی تاکید کرد: حداقل دو سال فعالیت و سابقه کار، پوشش 100 نفره در درمان با متادون و نداشتن خلاف و مشکل در زمان فعالیت از جمله شرایط مراکز درمانی برای استفاده از برنامه ترک اعتیاد با تنتور اپیوم است. مدیرکل درمان و بازپروی ستاد مبارزه با مواد مخدر یادآور شد: پروتکل درمانی این دارو آماده و همه شرایط برای توزیع آن فراهم شده است و در مراکزی که دوره های آموزشی ویژه را گذرانده باشند، این دارو توزیع می شود.
صفاتیان گفت: دوره درمانی با تنتور اپیوم یک ماهه بوده و برای هر معتاد یک شیشه شربت کافی است. وی در خصوص هزینه های درمانی این دارو افزود: فرد معتاد برای استفاده از این دارو علاوه بر پرداخت هزینه دارو باید در طول این مدت به پزشک و روانپزشک نیز مراجعه کند که این روند موجب افزایش هزینه درمان می شود.
وی خاطرنشان کرد: استفاده از شربت تنتور اپیوم هزینه زیادی ندارد ولی هزینه های جانبی آن شامل هزینه ویزیت پزشک و روانپزشک در طول مدت درمان، زیاد است که باید برای این منظور چاره اندیشی شود. وی گفت: استفاده از این دارو برای درمان معتادان به تریاک توصیه می شود ولی درمان و ترک اعتیاد به دیگر مواد همچون کراک و هروئین نیز با این دارو امکان پذیر است.
نظر شما