به گزارش خبرآنلاين، اين نامه عذرخواهي نشان داد كه حاشيه حادثه تروريستي مجلس، تنها بولد شدن نواقص امنيتي و ابهامهايي پيرامون حضور يك زن همراه با تيم تروريستي نيست، چه آنكه خود اهالي خانه ملت نيز، با بيان نظراتي پيرامون اين حادثه براي ديگر همكارانشان حاشيه سازي كردند.
داستان از اين قرار بود كه غلامعلی جعفرزاده ایمنآبادی بعد از آنكه در روز حمله تروريستي از مجلس خارج شده بود، در گفتوگويي، از نبود كمكي به او براي خروج از مجلس گله كرد. اين نماينده جانباز مجلس كه مجبور است با ويلچر حركت كند، گفته بود: «من اخرین نماینده ای بودم که از مجلس خارج شدم و وارد حیاط مجلس شدم. هیچ نماینده ای منتظر من نماند و حتی توجه نکرده بودند که من یک ویلچیر بزرگ دارم، تنها دو نفر از خدماتی ها به کمک من امدند و بدلیل عدم رمپ، مجبور شدند که ویلچیر من را بلند کنند.»
اين صحبت جعفرزاده چند روز بعد از سوي فلاحتپيشه در مصاحبهاي مورد نقد قرار گرفت که گفته بود: «این ادعا از خود شیرینیهای این نماینده است زیرا همکاران هیچ عجلهای برای خروج نداشتند و حتی از یگان حفاظت مجلس خواستند که آنها را برای مقابله با تروریستها مسلح کنند.»
اين جبهه گيري فلاحتپيشه در برابر سخن جعفرزاده نماينده جانباز مجلس، چنان رابطه اين دو را «شكراب» كرد كه سرانجام فلاحت پيشه مجبور شد در نامهاي رسمي از نماينده مردم رشت در مجلس عذرخواهي كند. او در اين نامه نوشت: «با مراجعه به اصل مصاحبه آقای جعفرزاده درخصوص حوادث تروریستی چهارشنبه گذشته مجلس، مشخص شد که ایشان هیچگونه کوتاهی یا بیتفاوتی را متوجه نمایندگان مجلس نکرده است و تاکید دارد که مجلس ایران به رغم ادامه درگیریها، حتی لحظهای وقفه در کار خود نداشته است. لذا اینجانب مراتب عذرخواهی خود را از برادرم آقای جعفرزاده نماینده عزیز و خدوم مجلس به اطلاع خبرنگاران عزیز میرسانم و خواستار درج این مطالب به نحو شایسته میباشم، چون همواره ایشان را از افتخارات مجلس دهم دانستهام که به ویژه در کمیسیون تلفیق همکاری بیسابقهای را در خصوص احکام مربوط به ایثارگران کشور تجربه کردهایم.»
27217
نظر شما