دكتر بهادر افزود: هنوز مبلغي از سوي سازمانهاي بيمه گر به مراكز درماني دانشگاه علوم پزشكي شيراز پرداخت نشده و اين وضعيت به اعتراض شديد پرسنل و پزشكان به دليل تاخير در كارانه آنها منجر شده و آنها هر روز تهديد مي كنند كه بيماران غيراورژانسي را ديگر جراحي نمي كنيم.
وي يادآور شد: به دليل مشكلات يادشده، صحبتهايي با تامين اجتماعي انجام گرفته و احتمال دارد افراد تحت پوشش تامين اجتماعي در بيمارستان مربوط به خودشان تحت عمل قرار گيرند.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي شيراز عنوان كرد: متاسفانه پرداخت هاي سازمان هاي بيمه گر ماه ها در فارس به تاخير افتاده و بدهي آنها به ما ميلياردها تومان است و اين وضع نگراني هاي بسياري را به وجود آورده است.دكتر بهادر گفت: بيمارستان نمازي يكي از مراكز درماني است كه بيشترين طلب را از سازمانهاي بيمه گر دارد و اين وضع روز به روز اثرات منفي بيشتري بر سيستم درمان مي گذارد و اميدواريم پيگيري آن هرچه سريع تر به نتيجه برسد.
وي افزود: با توجه به اينكه بيمارستانهايي از قبيل نمازي براي خريد اقلام، تجهيزات و لوازم مصرفي بايد توان پرداخت به شركتهاي مربوطه را داشته باشند، اين مراكز نيز ديگر از ارائه خدمات امتناع ميورزند و مشكلات مربوطه همچنان رو به افزايش است.
دكتر بهادر عنوان كرد: در حالي كه رضايت پرسنل و پزشكان بيمارستانها اهميت بسياري دارد، وضعيت موجود به اعتراض شديد پزشكان بيمارستانهاي دانشگاهي فارس انجاميده و آنها بسيار گله مند و ناراضي هستند.
48
نظر شما