۰ نفر
۳۱ فروردین ۱۳۸۸ - ۱۵:۳۴

یک عامل انتحاری وابسته به این گروه با منفجر کردن خود در منطقه ای پرجمعیت هفده نفر را به کشتن داد

اوضاع امنیتی در سریلانکا همچنان در بدترین وضعیت خود قرار دارد. در کشوری که از سال 1983 تا کنون درگیر جنگ داخلی و ناامنی است قد علم کردن با وجود تمامی این مشکلات داخلی کار چندان ساده ای نیست. شورشیان تامیل که دولت سالهاست کمر همت به ریشه‌کنی آنها بسته است، در گردونه تنگ‌تری از محاصره قرار گرفته‌اند. در این میانه اما هنوز این شهروندان غیر نظامی هستند که قربانی می‌شوند. در تازه‌ترین دور این تحولات سربازان وابسته به ارتش بخشی از دیواری را که شورشیان تامیل برای خودداری از نفوذ بیشتر دولت به منطقه تحت کنترل خود در شمال کشیده بودند را تخریب و به قسمت‌هایی از آن نفوذ کردند . همزمان با این پیشروی ارتش، پنج هزار تن از ساکنان منطقه که هنوز خاطره تلخ کشتارهای دسته جمعی را از یاد نبرده‌اند فرار را بر قرار ترجیح دادند.
از سوی دیگر ببرهای تامیل برای بقا دست به دامان عملیات‌های انتحاری شده‌اند . یک عامل انتحاری وابسته به این گروه با منفجر کردن خود در منطقه ای پرجمعیت هفده نفر را به کشتن داد. فرماندهان ارتش سریلانکا اما ضمن تایید این عملیات اعلام کردند که تا زمان ریشه‌کنی کامل ببرهای تامیل به پیشروی و تخریب این دیوار ادامه خواهند داد. سریلانکا سابقه طولانی ترین جنگ داخلی در آسیا را به خود اختصاص داده است.
شورشیان تامیل، منطقه‌ای به وسعت هفده کیلومتر مربع را که پوشیده از درختان نارگیل است و در آن شمار زیادی از غیر نظامیان زندگی می‌کنند تبدیل به آخرین مواضع دفاعی خود کرده و دهها هزار غیر نظامی را مجبور به ماندن در این منطقه کرده‌اند. از غیرنظامیان هم به عنوان سپری در مقابل حملات ارتش استفاده می‌شود.
پیش از این نیز یک عامل انتحاری زن وابسته به ببرهای تامیل در ماه فوریه با حمله به مرکز پذیرش پناهندگان 38 تن را کشته و نزدیک به 100 تن دیگر را مجروح ساخت. از ماه ژانویه تا به حال هفتاد هزار تن از مناطق حضور شورشیان تامیل فرار کرده‌اند. نهادهای متفاوت بین المللی تا کنون چندین بار از شورشیان تامیل خواسته اند که غیر نظامیان را آزاد کرده و با دولت مرکزی وارد آتش بس شوند. دولت سریلانکا نیز سالهاست در برابر فشارهای مجامع غربی برای مهار این خشونت مقاومت کرده و حالا عزم خود را جزم کرده است تا با گسترده تر کردن دامنه فعالیت های نظامی خود برای همیشه از شر ببرهای تامیل رها شود. ببرهای تامیل هفته گذشته در اوج حملات شبه نظامیان درخواست برقراری آتش بس به مدت چهل و هشت ساعت را دادند که با مخالفت دولت روبه رو شد. دولت سریلانکا معتقد است که شورشیان برای تجدید قوا چنین درخواست هایی را مطرح می‌کنند.

کد خبر 6812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین