۰ نفر
۱۷ تیر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۱

عصر ایران نوشت: برخی ائمه جمعه و بعضی رسانه‌ها می‌گویند کنسرت دغدغه اصلی مردم نیست اما هر هفته در نماز جمعه و رسانه‌ها به آن می‌پردازند. واقعا اگر دغدغه نیست چرا هر هفته به این موضوع اشاره می‌شود؟

آیت‌الله طباطبایی‌نژاد امام جمعه محترم اصفهان در خطبه‌های نماز جمعه دیروز اصفهان گفت: « بیش از 75 درصد از مردم اصفهان دغدغه دین دارند و نیازی به کنسرت ندارند ما نباید همه را فدای چند درصد باقیمانده کنیم.»

این سخنان امام جمعه اصفهان بازتاب گسترده‌ای در جامعه داشت و بسیاری از مردم را به یاد دوران انتخابات ریاست جمهوری و ماجرای 4 درصدی‌ها و 96 درصدی‌ها انداخت. تقسیم بندی که باعث شد مریم رجوی سرکرده گروهک منافقین در سخنرانی خود در پاریس به این موضوع اشاره و از ادعای ناکارآمدی جمهوری اسلامی بر اساس همین تقسیم بندی سخن بگوید.

سوال‌های متعددی در مورد این تقسیم بندی‌ها وجود دارد. اولین آن منبع اعلام این درصدهاست. امام جمعه اصفهان و شهردار تهران آمار 96 و 75 درصد را از کجا آورده‌اند؟ کدام منبع آماری رسمی کشور این تقسیم بندی را انجام داده است؟ کدام نهاد دانشگاهی در مورد این آمارها کار تحقیقاتی انجام داده است؟ تقریبا پاسخی برای این سوال‌ها وجود ندارد.

58 درصد از مردم استان اصفهان در انتخابات ریاست جمهوری به حسن روحانی رای دادند. رییس جمهور روحانی از کسانی است که موافق برگزاری کنسرت در شهرهای مختلف است. رای مردم اصفهان به روحانی نشان می‌دهد که آنها هم طرفدار برگزاری کنسرت هستند. بنابراین و با توجه به آمار رای دهندگان به حسن روحانی در انتخابات می‌توان گفت آمار امام جمعه محترم چندان با واقعیت اصفهان همخوانی ندارد.

مشخص نیست چرا برخی از آقایان علاقه دارند به جامعه القا کنند کسانی که اهل رفتن به کنسرت هستند، علاقه‌ای به دین ندارند. فضای را به سمتی پیش می‌برند که هرکس به کنسرت رفت گویی یک منکر بزرگ را مرتکب شده است. در اینجا باید گفت نه تنها رفتن به کنسرت منافاتی به دین دار ندارد بلکه بسیاری از کسانی که به کنسرت می‌روند دغدغه دین دارند.

کسانی که به کنسرت می‌روند همان جوانانی هستند که در ایام محرم در مراسم عزاداری اباعبدالله شرکت می‌کنند. همین جوانان در انتخابات و در راهپیمایی 22 بهمن حضور دارند. حضورهایی که صداوسیما توجه بسیار پررنگی به آن دارد. نمی‌شود وقتی این جوانان به راهپیمایی می‌روند بگوییم آنها انقلابی هستند و وقتی به کنسرت می‌روند بگوییم دغدغه دین ندارند.

بهتر است هر چه زودتر به ماجرای کنسرت و برچسب زدن به کسانی که به کنسرت می‌روند پایان دهیم و سعی نکنیم جامعه را به دین دار و غیر دین دار، تقسیم کنیم.

27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 684412

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 10 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید A1 ۰۹:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    14 1
    ملوک الطوایفی شدن استان ها توسط ائمه جمعه که باعث چند دستگی جامعه شده و مردم را رو در روی نظام قرار خواهد داد؛ نشانه ی ضعف در مدیریت است که باید اصلاح شود و جلوی آن گرفته شود.
  • بی نام RU ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    12 0
    خارج از کشور ،کل مردم ایران به تروریست بودن و شرارت متهم میشوند ، شیعیان و به ویژه ایرانی ها توسط داعش و وهابیون و طالبانی ها به کفر و الحاد و واجب القتل بودن تهدید میشوند و در ایران هم توسط بعضا از ائمه جمعه انبوعی از مردم به دلیل تمایل به شرکت در کنسرتهای موسیقی مجاز به بی ایمانی و نقص باور دینی متهم میشوند. و چگونه میشود احساس امننیت و اطمینان کرد؟
  • هاشم IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    0 1
    کنسرت را پیش کشیدند که کرسنت فراموش شود
    • بی نام A1 ۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
      0 0
      ومردم به این شعارهای بی معنی وبی ربط یک نه بزرگ گفتند
  • سالار A1 ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    1 0
    در ایران هیچ کس نمی تواند به امامان جمعه چیزی بگوید ولی فکر کنم ائمه جمعه هر چه دلشان خواست می گویند با قانون یا بی قانون.
  • بی نام AT ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۴/۱۷
    1 0
    من هم با نماز جمعه های تفرقه افکن و توهین آمیز اینها مشکل دارم. بنابراین باید تعطیل شوند.