طیبه سیاوشی در واکنش به مسائلی که طی روزهای اخیر درباره احتمال عدم تحقق خواست و مطالبههای مردم و رایدهندگان درخصوص چگونگی چینش کابینه مطرح شده است، گفت: احتمالاً این رویای تغییرات اساسی در کابینه به وقوع نخواهد پیوست؛ چراکه اصلاحطلبان و فراکسیون امید بر تعامل تاکید دارند و واقعیت این است که نتیجه حاصل از تعامل آنچه به رویا تعبیر میکنیم، نخواهد بود.
او در پاسخ به سوالی درباره عملکرد برخی وزارتخانهها در دولت یازدهم گفت: یکی از وزارتخانههایی که درجلسه مجمع عمومی فراکسیون امید مورد اشاره قرار گرفت و نمایندگان درباره لزوم تغییرات در آن اجماع و اتفاقنظر داشتند، وزارت کشور بود.
عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه طی روزهای پس از انتخابات همواره بر لزوم اعمال تغییرات در کابینه جدید نسبت به دولت یازدهم تاحدود ۶۰ درصد تاکید شده است، اعلام کرد: البته هنوز نسبت به اعمال این میزان تغییر امید داریم اما فکر میکنم این تغییر محقق نشود.
نماینده اصلاحطلب مردم تهران در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه آیا فراکسیون امید خط قرمزی برای رایاعتماد به کابینه دارد، گفت: همواره تاکید کردهایم که نماینده مردم هستیم، نه نماینده دولت، مسلماً خطوط قرمزی نیز داریم اما به هر حال در زمان رای دادن مصالح کشور و منافع ملی را درنظر خواهیم داد.
دولت برای رای گرفتن از مجلس در مورد کابینه کل مجلس را مدنظر قرار دهد
همچنین ایسنا نوشت:
نائب رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «اعضای کابینه دوازدهم باید صددرصد وفادار به مطالبات مردم و شعارهای رئیسجمهور باشند» گفت: توقع و انتظار جامعه درباره کابینه دوازدهم باید منطبق بر واقعیات و ساختار قدرت باشد.
محمدرضا تابش اظهار کرد: ما حامی و همپیمان رئیس جمهور در جهت تحقق مطالبات و خواستهای مردم و انجام وظایف قانونی ایشان هستیم و معتقدیم نباید فضا به گونهای پیش برود که در مردم ایجاد ناامیدی کند.
وی افزود: رئیسجمهور یک سری وظایف قانونی دارد و در حوزههایی حتما باید نظر مقام معظم رهبری را هم جویا شود چرا که رضایت ایشان جهت حمایت از کابینه که کارهای بسیار سختی دارد مهم است؛ کابینه ای که باید سالانه چند صد میلیارد دلار سرمایه جذب کند، رشد هشت درصدی محقق کند و کشور را از ابرچالشهایی مثل بانک ها و موسسات اعتباری بیرون ببرد.
تابش با بیان اینکه «توقع و انتظار جامعه درباره کابینه دوازدهم باید منطبق بر واقعیات و ساختار قدرت باشد» ادامه داد: اگر بخواهیم تحلیل ملی در خصوص سازمان رای آقای روحانی در انتخابات داشته باشیم باید مولفه های گوناگونی را در نظر بگیریم. شکی نیست که اکثریت رای ایشان گرایش به جریان اصلاحات بوده اما بخشی از آن هم ممکن است رای سلبی و از ترس بدتر شدن اوضاع باشد و ما باید اینها را مدنظر داشته باشیم یعنی هم واقعیات رای آوری آقای روحانی و هم واقعیات جامعه و هم ساختار قدرت در جمهوری اسلامی را مورد توجه قرار دهیم.
این عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان همچنین خاطرنشان کرد: اعضای کابینه دوازدهم باید صددرصد وفادار به مطالبات و خواست های مردم و همچنین شعارهایی باشند که رئیسجمهور در انتخابات داده است. اگر همین را مدنظر قرار دهیم می توانیم به نتیجه برسیم که افراد کابینه بعدی باید چه ویژگی ها و چه گرایش هایی داشته باشند.
27219
نظر شما