«خبرجنوب» نوشت: مسئول دفتر پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی فارس نسبت به شیوع مصرف ماده مخدر «گل» در بین نوجوانان و جوانان فارس هشدار داد.

محكم گفت: «گل» يك ماده مخدر از خانواده حشيش است كه به علت دستكاريهاي ژنتيكي در كشورهاي صنعتي اصلاح شده و از نظر تاثيرات منفي بسيار قوي تر از حشيش و فرآورده هاي آن است.
وي ادامه داد: متاسفانه جوانان و نوجوانان هنگام برخورد با ماده مخدر «گل» تصور ميكنند كه ماده اي اعتيادآور نيست و آثار مخرب و عوارض تخريبي ندارد. در حالي كه آثار منفي اين ماده 3 برابر قوي تر از حشيش و فرآوردههاي آن مي باشد.
محكم گفت: با وجود تصورات غلط نوجوانان اين ماده از لحاظ اعتيادآوري قدرتي چند برابري نسبت به حشيش و فرآورده هاي آن دارد و به دليل دستكاري ژنتيكي اين مخدر، آثار تخريبي آن بر روي سلولهاي مغزي بيشتر است.
اين مسئول بهزيستي فارس عنوان كرد: متاسفانه «گل» مستقيما روي سلول هاي عصبي تاثير مي گذارد و در ساختار عصبي غلاف ميلين سلول عصبي را تخريب مي كند و باعث مي شود كه عوارض مغزي جبران ناپذيري داشته باشد و به عبارتي مصرف طولاني مدت آن تخريب سلولهاي عصبي و مغزي را در بر دارد.
محكم گفت: اين ماده مخدر وابستگي شديد به همراه دارد و درمان آن بسيار سخت است و معمولاً جوانان فكر ميكنند كه با يك، دو و يا سه بار مصرف گل اتفاقي براي آنها نمي افتد و معتاد نمي شوند.
اين مسئول بهزيستي فارس افزود: بيقراري، اضطراب و افسردگي از علايمي است كه پس از چند بار مصرف گل و وابستگي به آن بروز ميكند و فرد دوباره مجبور به ادامه استفاده از اين ماده خطرناك مي شود.
محكم عنوان كرد: امسال مراجعات زيادي به مراكز خود معرف و درماني تحت نظارت بهزستي استان در خصوص مصرف گل و اعتياد به آن داشته ايم. گزارش هاي موجود در خصوص شيوع آن نگران كننده است و نوجوانان دبيرستاني بايد در اين مورد هوشيار بوده و فريب سودجويان و يا حتي دوستان خود را كه اين ماده مخدر را به دليل گياه بودن بي ضرر قلمداد مي كنند نخورند.
اين مسئول بهزيستي فارس گفت: نوجوانان نبايد يادشان برود كه مواد مخدر تركيبي، آسيبزايي بيشتري دارد و هيچ نوع ماده مخدري كه در ميهماني هاي دوستانه به آن ها تعارف ميشود را نبايد مصرف كنند.
محكم عنوان كرد: 60 درصد معتادان از طريق تعارف دوستان به اين وضع دچار شدهاند. جدي گرفتن اين قضيه از سوي جوانان و نوجوانان بسيار ضروري است و بايد به فرزندان و دانش آموزانمان اول قاطعيت «نه» گفتن را آموزش دهيم و دوم مهارت دوستيابي. كنترل رفت و آمد و تعاملات فرزندان و دوستي والدين با آن ها نيز مي تواند زمينه ابتلا به اعتياد را در آنها كاهش دهد.

 

46

کد خبر 687889

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار