۰ نفر
۲۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۰۳

منابع خبری عربستان اعلام کردند که دولت این کشور در ادامه حمایت های مالی خود از دولت لبنان ، کمک ‪ ۲۵‬میلیون دلاری را در اختیار دولت سعد الحریری قرار داد.

 گزارش ایرنا به نقل از منابع خبری عربستان حاکیست: علی بن سعید بن عواض عسیری سفیر عربستان در لبنان این مبلغ را در دیدار با ریا الحسن وزیر دارایی لبنان در اختیار دولت لبنان قرار داده است.

در این گزارش آمده است: این رقم با هدف تکمیل و راه اندازی برخی پروژه های دانشگاهی لبنان در اختیار دولت سعد الحریری قرار گرفته است.

هفته گذشته عربستان سعودی میزبان سعد الحریری نخست وزیر لبنان بود. گفته شد وی در سفر دو روزه خود به این کشور ضمن بررسی مهمترین تحولات منطقه ای به ویژه تهدیدات اخیر رژیم صهیونیستی علیه لبنان و سوریه و نیز کشتار کمک رسانان ناوگان آزادی توسط اسراییلی ها، گزارشی از نتایج دیدار خود با باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا در واشنگتن را به اطلاع پادشاه و دیگر مقامات ارشد عربستان رساند.

از زمان روی کار آمدن سعد الحریری در تیرماه سال ‪ ۸۸‬تاکنون ، روابط سیاسی و اقتصادی دو کشور لبنان و عربستان وارد مرحله جدیدی شده است. حریری از زمان تصدی پست نخست وزیری لبنان تاکنون سه بار رسما به عربستان سعودی سفر کرده است.


 

کد خبر 69064

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین