عضو کمیسیون ماده 10 احزاب درباره نشست دیروز کمیسیون گفت: موضوع استانی شدن انتخابات مجلس در این کمیسیون هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

حمیدرضا فولادگر در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره بررسی پیش‌نویس قانون احزاب در کمیسیون ماده 10 افزود: یکی از مواردی که درجلسه دیروز بررسی شد موضوع حزبی شدن انتخابات مجلس است که در تلاش هستیم نظر دولت و کمیسیون را به هم نزدیک کنیم.

وی ادامه داد: بر این اساس در صورت استانی شدن انتخابات مجلس لیست احزاب اولویت پیدا می‌کند و این موضوع موجب گسترش فعالیت احزاب خواهد شد.

به گفته وی، به جز این موضوع پیش‌نویس قانون احزاب تا ماده 42 و 43 آن بررسی شده است.

به گفته فولادگر، سیر شروع کار یک حزب کامل ارکان، اساسنامه، شناسنامه، هیأت مؤسس، شورای مرکزی و... از جمله مواردی بوده که کمیسیون مشکل خاصی در مورد آن ندارد و دیدگاه‌های دو طرف به هم نزدیک است و تنها مورد اختلاف در مورد قانون استانی شدن انتخابات مجلس است.

وی درباره ویژگی‌های استانی شدن انتخابات مجلس گفت: این شیوه در بسیاری از مجالس دنیا رواج دارد و احزاب هم براساس همان برنامه ارائه شده کشور را اداره می‌کنند و پاسخگویی آنها هم بر این اساس خواهد بود.

فولادگر با بیان اینکه این روال  تاکنون در کشور وجود نداشته، در عین حال گفت: حزبی شدن انتخابات در عین حال آفت‌هایی هم خواهد داشت که ممکن است کشور را به سمت ساختار انحصاری سوق دهد یا اینکه افراد مستقل نتوانند از این طریق وارد کار سیاسی شوند.

وی در پاسخ به سؤالی در مورد اینکه گفته می‌شود در پیش‌نویس جدید برخی محدودیت‌ها برای احزاب ایجاد شده است گفت: بنای همه بر این است که زمینه برای فعالیت‌های حزبی ایجاد شود نه آنکه مدام تعداد احزاب را افزایش دهیم.

کد خبر 69147

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین