۰ نفر
۱۰ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۴۰

تسنیم نوشت: یک مقام وزارت خارجه آمریکا به سفر رهبر جریان صدر عراق به عربستان سعودی و دیدار با مقامات این کشور واکنش نشان داد.

دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا گفته که از سفر «مقتدی صدر»، رهبر جریان صدر عراق به عربستان سعودی استقبال کرده و آنها را تحولی عمده برای ایجاد ثبات در منطقه می‌بیند.

«مقتدی صدر» یکشنبه شب در شهر جده با «محمد بن سلمان» ولیعهد شاه سعودی ملاقات و درباره آنچه «برخی مسائل مورد علاقه دو طرف» خوانده شده، گفت‌وگو کرد. روزنامه سعودی «الشرق‌الاوسط» نوشت سفر او به دعوت رسمی عربستان صورت گرفته است.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا در واکنش به این سفر به پایگاه «نشنال» گفت: «هم عربستان سعودی و هم عراق شریکان قابل‌اعتماد ایالات متحده هستند و ما از روابط مستحکم میان این دو کشور استقبال کرده و حمایت از تلاش‌های آنها در این زمینه و ارتباطاتشان را ادامه می‌دهیم.»

«جیمز جفری»، سفیر سابق آمریکا در عراق و ترکیه، ضمن تکرار ادعاهای بی‌پایه علیه ایران سفر مقتدی صدر را حائز اهمیت دانست و گفت: «[این سفر]خیلی مهم است و نشان‌دهنده این است که سعودی‌ها درک‌ می‌کنند که مهم‌ترین حقیقت در خاورمیانه، گسترش نفوذ ایران است که مهار نشده است.»

عربستان سعودی در حالی ایران را به سیاست‌های توسعه‌طلبانه در منطقه متهم می‌کند که ائتلافی از عربستان از فروردین‌ماه سال 1394 کشور فقیر یمن را هدف حملات هوایی قرار داده است. این جنگ که با حمایت اطلاعاتی و لجستیکی دولت آمریکا انجام می‌شود به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر و کشتار بی‌سابقه نظامیان منجر شده و با انتقادات مکرر نهادهای حقوق بشری رو به رو شده است.

52310

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 692773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهدی A1 ۰۹:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۵/۱۰
    3 0
    عرب ها با همدیگر بهتر می توانند کنار بیایند تا با ما ایرانی ها. آنها در نهایت، جمهوری اسلامی را رقیب اصلی خود می دانند و همه ی تلاش خود را خواهند کرد تا با هم علیه دولت ایران متحد شوند. به برخی مسائل مثل بحران قطر نمی توان خیلی خوش بین بود که بین اعراب اختلاف است. اینها همه حل میشود و آنها در نهایت با هم کنار می آیند. اعراب، هنوز که هنوز است عربستان سعودی را به عنوان ام القرای اسلام می شناسند، نه ایران را. در مواضعی که دولت های حاشیه خلیج فارس، مصر، لبنان و حتی برخی گروه های سیاسی عراق مثل العراقیه دارند، این مورد را به خوبی می توان دید. شک نکنید که در نهایت دشمن مشترک همه ی آنها ایران و ایرانی ست، تا جایی که حاضرند علیه ما با هم دست دوستی بدهند.