به گزارش عصر ایران، " هروه مورن" وزیر دفاع فرانسه به رادیو فرانس اینفو گفت: مذاکرات فنی درباره فروش جنگنده هایی از نوع رافائل به امارات در مرحله نهایی و پایانی خود قرار دارد.
وی همچنین اظهار اطمینان کرد برزیل نیز بتواند این جنگنده ها را خریداری کند.
موران درباره مذاکرات با امارات درباره فروش جنگنده های رافائل اضافه کرد: این مذاکرات چند ماه است که ادامه دارد و الان در مرحله پایانی آن هستیم.
امارات از سال 2008 اعلام کرد که به صورت جدی به دنبال تعویض 60 جنگنده از نوع میراژ 2000 و خرید جنگنده های رافائل است.
این هواپیماهای نظامی را گروه داسو فرانسه تولید می کند و تاکنون به خارج از فرانسه صادر نشده اند.
وزیر دفاع فرانسه درباره ارزش تغییرات فنی درخواستی امارات نیز گفت: این تغییرات رقم بسیار کمتری از دو میلیارد یورو هزینه در پی دارد.
وی افزود: واضح است که این هزینه برعهده پرداخت کنندگان مالیات در فرانسه نیست با اینکه منطقی است که فرانسه بخشی از هزینه های این تغییرات را برعهده بگیرد.
امارات درخواست کرده جنگنده های رافائل سفارشی می بایست از موتور قوی تر و سامانه راداری پیشرفته تری برخوردار باشند.
امارات علاوه بر نیروهای نظامی آمریکایی، میزبان تنها پایگاه نظامی فرانسه در منطقه خلیج فارس نیز هست.
موشک تاد
دولت امارات همچنین در سال 2008 قرار دادی به ارزش هفت میلیارد دلار برای خرید سامانه پیشرفته ضد موشکی "تاد " (THAAD:theatre High Altitude Air defence) با آمریکا منعقد کرد که قرار است تا پایان سال 2012 استقرار این سامانه در امارات متحده عربی پایان یابد.
موشک تاد به عنوان یک موشک ضد موشک با برد متوسط (حدود 150 کیلومتر) با درصد اصابت بسیار بالا به هدف، قابل پرتاب از سکوهای ثابت و متحرک می باشد.
تاد اولین سیستم دفاع موشکی برای مقابله با موشک های بالستیک برد کوتاه و متوسط در بیرون و داخل اتمسفر می باشد.
بنا به گفته یکی از اعضای کنگره آمریکا، این قرارداد شامل موشک های بازدارنده، واحد آتش، رادار و آموزش پرسنل می باشد.
موشک های "تاد" ( THAAD ) برای مقابله با موشک های اسکاد و سایر موشک های مشابه طراحی شده و قابلیت های محدودی در مقابله با موشک های ICBM داراست.
با خرید سیستم موشکی تاد ، امارات متحده عربی نخستین کشور دنیاست که قرار است پس از ایالات متحده آمریکا به این سیستم ضد موشکی مجهز باشد.
این سامانه دارای سه آتشبار پدافند هوایی ، سه سامانه راداری، 147 تیر موشک ضد بالستیک ، 6 مرکز کنترل وفرماندهی و 9 لانچر است.
همچنین ایالات متحده آمریکا بر اساس قرارداد خود متعهد شده که تجهیزات ویژه تعمیر ونگهداری ، مولدها ، کامیون های حمل اجزاء ، تجهیزات ارتباطی ، تجهیزات آزمایشی ، واحد های تامین توان الکتریکی ، قطعات یدکی و نیز مسئولیت
آموزش کارکنان و متخصصان اماراتی این سیستم را نیز در اختیار امارات قرار دهد.
قسمت موشکی سامانه تاد توسط شرکت "لاکهید مارتین " آمریکا و بخش راداری آن تولید شرکت " ریتون " است .
بنا به اعلام منابع نظامی آمریکا سامانه تاد در ترکیبی با دیگر سامانه های دفاع ضدهوایی و ضد موشکی امارات سدی غیر قابل نفوذ در برابر تهدیدات موشکی میان برد بالستیک ایجاد خواهد کرد .
نظر شما