«خبرجنوب» نوشت: رکورد طولانی ترین مدت خدمت در استانداری فارس متعلق به سید محمد جهرمی است که توانست 6 سال در سمت استانداری فارس فعالیت کند.

از 8 خرداد سال 1358 كه اولين نفر بر كرسي استانداري فارس تكيه زد تا كنون 15 نفر توانستهاند در بالا ترين مسند سياسي استان پهناور فارس فعاليت داشته باشند. بر اين اساس ميانگين عمر فعاليت هر استاندار در استان فارس كمتر از 2 سال بوده است، اين در حالي است كه ركورد طولاني ترين مدت خدمت در استانداري فارس متعلق به سيد محمد جهرمي است كه توانست 6 سال در سمت استانداري فارس فعاليت كند. در اين ميان اما بي ثبات ترين دوران استانداري فارس مربوط به 8 سال گذشته است كه 4 استاندار در اين پست فعاليت داشته اند كه 3 نفر غير بومي و تنها يكي از آن ها بومي استان فارس بود. حال اما چند وقتي است صحبت از تغييري جديد در سطح مديريت ارشد استان به گوش مي رسد، تغييري كه با كانديداتوري سيد محمد علي افشاني و ارايه برنامه از جانب او براي پست شهرداري تهران و نيز گمانه زني ها در خصوص انتصاب وي به عنوان معاون عمراني وزارت كشور قوت گرفت، اين در حالي است كه در كنار اين موارد برخي منابع آگاه نيز نام هايي از جمله جمالي و اسلامي به عنوان گزينه هاي بومي و استانداران كردستان و مركزي را به عنوان گزينه هاي غير بومي تصدي پست استانداري فارس اعلام كردند.
نمايندگان مردم استان فارس در مجلس اما گزينه اي را به عنوان گزينه پيشنهادي خود براي استانداري فارس مطرح نكردند و حال بايد ديد قرعه شانزدهمين استاندار فارس به نام چه كسي زده
مي شود.
نماينده اول مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي در اين زمينه به «خبرجنوب» گفت: در هيچ استاني مانند فارس اين گونه بي ثباتي مديريتي وجود ندارد و هر استانداري هم كه به فارس آمده به دلايل سياسي و گاه غير سياسي كنار رفته و تنها ضرر اين بي ثباتي به مردم و استان مي رسد.
بهرام پارسايي ادامه داد: تغيير و تحولات به راحتي نيمي از زمان را از ما مي گيرد و تا استاندار مي خواهد كاري انجام دهد با تغيير او بسيار عقب مي افتيم و عقب ماندگي امروز استان ناشي از همين بي ثباتي در مديريت است.
وي تصريح كرد: اين تغيير و تحولات تنها فرصت هاي استان را مي گيرد و وقت ما را تلف مي كند چرا كه با آمدن يك استاندار جديد و آشنا شدن او به امور استان مدت زمان زيادي هدر
مي رود و از طرفي عدم اشراف وي به مسائل
ميتواند به استان ضرر برساند و معتقدم ثبات مديريت به نفع استان و مردم آن است.
پارسايي گفت: البته اگر در وزارتخانه مورد نظر در زمينه اين تغيير تصميم گيري شده باشد به طور قطع ما نيز خواهان حضور استانداري هستيم كه با قدرت بتواند استان را از اين وضعيت خارج كند.
وي در خصوص بومي يا غير بومي بودن استاندار بعدي فارس نيز افزود: معتقدم بيش از آن كه به بومي يا غير بومي بودن استاندار توجه شود بايد به كارآمدي او توجه كنيم و اگر گزينه هاي مناسبي در اين زمينه مطرح شد تنها به دليل بومي نبودن گزينه ها نمي توانيم او را قبول نكنيم اما هنوز گزينه خاصي در اين زمينه در نظر نگرفته ايم.
نماينده مردم جهرم در مجلس شوراي اسلامي و رئيس كميسيون عمران مجلس هم گفت: با توجه به قطعي شدن انتصاب استاندار فعلي فارس به عنوان معاون عمراني وزارت كشور اميدواريم كه استانداري هم قد و قواره استان فارس كه نگاهي اقتصادي و عمراني داشته و بتواند بر توسعه زيرساخت هاي عمراني تاثيرگذار باشد انتخاب شود.
رضايي كوچي در خصوص گزينه هاي احتمالي مطرح شده از جانب مجمع نمايندگان فارس براي استانداري نيز گفت: در اين زمينه برخلاف گذشته در انتخاب استاندار ما تلاش مي كنيم با تعامل با وزارت كشور و دولت استانداري در خور استان انتخاب شود اما ما گزينه يا نام مشخصي را به وزارت كشور ارايه نكرده ايم بلكه رويكرد ما ارايه مصاديق و شاخص هاي استاندار فارس بوده است و كسي را مي خواهيم كه در قد و قواره استان فارس باشد.
رضايي كوچي در ارتباط با بومي يا غير بومي بودن استاندار فارس نيز گفت: ما در استان نيروي قدر و توانمند براي پست استانداري فارس داريم و اين طبيعي است كه كسي كه استان را به خوبي بشناسد به طور قطع بهتر مي تواند در توسعه استان كمك كند زيرا با نيازهاي استان آشناست.
نماينده ديگر مردم شيراز در مجلس شوراي اسلامي هم گفت: اگر وزارت كشور در زمينه اين تغيير تمايل داشته باشد ما نيز نظر خود را در اين زمينه اعلام خواهيم كرد البته در زمان راي اعتماد به وزرا به صورت ضمني قول برخي تغيير و تحولات را در برخي حوزه هاي اجرايي به ما دادند.
علي اكبري اضافه كرد: با توجه به آن كه مديريت كلان استان نيازمند شناخت كامل از استان، جغرافيا، اجتماع و فرهنگ آن است به طور قطع بومي بودن استاندار و انتخاب فردي كه آشنايي كامل به استان داشته باشد مي تواند در اين زمينه بسيار اثر گذار باشد.
عضو شوراي هماهنگي اصلاح طلبان فارس نيز در اين ارتباط به خبرنگار ما گفت: اين طبيعي است كه در تغيير و تحولات استان، اصلاح طلبان به عنوان يك جريان اثر گذار كه بدنه اجتماع از آن ها آينده بهتر استان را مطالبه دارد در زمينه تعيين استاندار نيز داراي برنامه باشند و گزينه هاي واجد شرايط را بعد از بررسي هاي لازم ارايه خواهيم كرد.
جميله كريمي اضافه كرد: در خصوص استفاده از نيروهاي بومي با توجه به قدمت فرهنگي و وجود دانشگاه هاي معتبر، اين استان همواره از نظر نيروي انساني از ظرفيت بالايي برخوردار بوده است و از سوي ديگر، نيروهاي بومي به دليل شناخت بهتر از منابع و ظرفيت هاي استان بهتر مي توانند روند توسعه استان را مديريت كنند و همين امر باعث مي شود كه استفاده از نيروهاي مجرب و توانمند استان در اولويت انتخاب استاندار آينده فارس باشد كه البته در اين ارتباط منظور از بومي بودن تنها شناسنامه نيست بلكه قدمت حضور افراد در استان مدنظر است.
دبير جمعيت زنان مسلمان نوانديش فارس گفت: رمز توسعه استان در ايجاد تعامل و هم افزايي ميان مدير عالي استان و مجموعه نمايندگان و صاحبان انديشه، فعالين مدني و سياسي و در كنار آن روابط عمومي قوي و با برنامه و داشتن مديران انديشمند، مجرب و شجاع است كه كليد اين موفقيت در دست مدير عالي استان است كه به نظر مي رسد در جاهايي اين كليد در زمينه گشودن قفل هاي يك دهه گذشته در روند توسعه استان خوب عمل نكرده است.

 

46

کد خبر 703603

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین