در راستای اجرای فرمان رهبر معظم انقلاب مبنی بر امحای کالاهای قاچاقی که مشابه آن در داخل تولید می شود، طی مراسمی با حضور فرمانده انتظامی و دیگر مسئولان استان، مقدار140 تن انواع کالاهای خارجی قاچاق کشف شده، به ارزش 75 میلیارد ریال به آتش کشیده شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،صبح امروز بيش از سه هزار قلم انواع كالاي هاي خارجي قاچاق به وزن 140 تن و به ارزش 75 ميليارد ريال شامل لوازم آرايشي و بهداشتي، مواد خوراكي، لباس تاناكورا، سيگار و... كه توسط نيروي انتظامي و ديگر دستگاه ها كشف شده بودند طي مراسمي با حضور فرمانده انتظامي و ساير مسئولان به آتش كشيده شد.

سردار" مهدي معصوم بيگي" فرمانده انتظامي استان در حاشيه اين مراسم گفت: مبارزه با قاچاق كالا، يكي از مهمترين مؤلفه هاي اقتصاد مقاومتي است كه از سوي مقام معظم رهبري به دستگاه ها ابلاغ شده و در اين زمينه نيروي انتظامي در خط مقدم اين مبارزه قرار دارد و به صورت شبانه روزي در اين زمينه تلاش مي كند.

وي از تقويت قرارگاه مبارزه با قاچاق كالاي اين فرماندهي با حمايت دستگاه هاي استان خبر داد و گفت: در اين راستا پليس استان بر سه حوزه گلوگاه ها و ايستگاه هاي ايست و بازرسي، انبارها و محل هاي دپوي كالاي قاچاق در سطح استان و نظارت و كنترل قوي بر بازار متمركز خواهد شد.

فرمانده انتظامي استان گفت: در همين زمينه طي پنج ماهه امسال بيش از 533 ميليارد ريال انواع كالاي خارجي قاچاق توسط ماموران اين فرماندهي كشف شده است.

اين مقام ارشد انتظامي استان با اشاره به تشكيل هزار و 700 پرونده قاچاق كالا در اين فرماندهي از افزايش 50 درصدي پرونده هاي بالاي يك ميليارد ريال نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

سردار معصوم بيگي نقش مردم را در مبارزه با قاچاق كالا بسيار مهم و اثر گذار عنوان كرد و اظهار داشت: اگر مي خواهيم معضل بيكاري از جامعه ما ريشه كن شود و اقتصاد و توليد رونق پيدا كند تنها راه آن استفاده مردم از توليدات داخلي است.

وي با اشاره به نزديكي بازگشايي مدارس و آغاز سال تحصيلي جديد گفت: در همين استان اصفهان نزديك به يك ميليون دانش آموز سال تحصيلي خود را آغاز خواهند كرد كه خانواده ها براي تامين لوازم تحرير آنها مي توانند با استفاده از كالاهاي توليد داخل هم در زمينه مبارزه با قاچاق كال نقش خود را ايفا كنند.

فرمانده انتظامي استان در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد چرا اين كالا ها به جاي امحاء شدن در بين افراد فقير جامعه توزيع نمي شود اظهار داشت: براي اينكه مواد خوراكي و پوشاك به مصرف مردم برسد استانداردهاي جهاني وجود دارد چرا كه با سلامت مردم سرو كار دارند و چون اين كالاهاي قاچاق از مسيرهاي غير قانوني وارد شده اند، محل توليد،محتوا و تاريخ توليد آنها معلوم نيست و به همين جهت نمي توان اين كالاها را به دست افراد فقير و نيازمند جامعه رساند.

اين مقام انتظامي، توقف چرخه تقاضاي كالاي قاچاق را يكي از دلايل ديگر امحاي اين كالاها عنوان كرد و گفت: مقام معظم رهبري به منظور حمايت از اشتغال و توليد بر امحاي كالاهاي خارچي قاچاق تاكيد دارند و بين نيروي انتظامي و دستگاه هاي مسئول استان نيز عزم جدي وجود دارد كه عرضه مجدد كالاهاي قاچاق صورت نگيرد.

 

48

کد خبر 704149

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار