ایلنا نوشت: رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح طلبان گفت: تریبونی شدن اختلافات مسئولان به آرامش کشور و نیز به اعتماد مردم لطمه می‌زند.

محمدرضا عارف در دیدار با اعضای شورای مرکزی سازمان جوانان و دانشجویان حزب اعتدال و توسعه با تاکید بر اینکه باید برای حضور جوانان در عرصه مدیریتی هزینه بدهیم، خاطرنشان کرد: اگر جوانان بعد از حوادث 88 که فضای سکون و بی تحرکی را در فضای سیاسی کشور شاهد بودیم به میدان نمی‌آمدند حماسه خرداد 92 شکل نمی‌گرفت به همین دلیل معتقدم باید قدردان جوانان بود و حضور این قشر تأثیر گذار در عرصه مدیریتی کشور باید به صورت یک مطالبه مطرح و پیگیری شود.

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکید کرد: با اکثر وزرای دولت دوم آقای روحانی که صحبت می‌کردم حضور جوانان، زنان و اقوام در سمت معاونت ها و سایر سمت‌های مدیریتی وزارتخانه متبوع آنها را یاددآوری می‌کردم و امیدوارم وزرا به وعده‌هایی که در این خصوص دادند عمل کنند.

عارف در بخش دیگری از سخنان خود به عملکرد فراکسیون امید که مورد سؤال یکی از حاضرین در جلسه بود اشاره کرد و گفت: از همان ابتدای تشکیل فراکسیون امید دو گروه تلاش کردند فراکسیون امید را به حاشیه ببرند. یک گروه افرادی بودند که تلاش کردند با شبیه سازی با یکی از ادوار مجلس، تشکیل فراکسیون امید را به زعم خود در راستای ضدیت با نظام و تعبیرات بی‌ربطی از این دست القاء کنند.گروه دوم هم کسانی بود که با نردبان لیست امید وارد مجلس شدند و با همسو شدن با گروه اول و به بهانه آنچه دوری از تندروی نامیدند راهشان را از ما جدا کردند در حالیکه منش و روش اعضای فراکسیون امید نشان داد هیچ میانه‌ای با تندروی ندارد و به دنبال مطالبات به حق مردم هستند و همواره به شعار اصلی خود که امید، آرامش و رونق اقتصادی است پایبند است.

وی ادامه داد: اگر تاکنون در انتشار نام اعضای فراکسیون امید تعللی صورت گرفت به خاطر ملاحظه حال برخی افراد بود که در جلسات خصوصی برخی ملاحظات شخصی را مطرح می‌کردند ولی در آینده‌ای نزدیک لیست اعضای فراکسیون امید اعلام می‌شود.

عارف شعار «آرامش و امید» را ریشه در اعتدال دانست و تاکید کرد: کشور ما بیش از هر زمان دیگر به آرامش نیاز دارد. تریبونی شدن اختلافات مسئولان به آرامش کشور و نیز به اعتماد مردم لطمه می‌زند. چه نیاز است که برخی اختلاف نظرهای طبیعی بین مسئولان در تریبون‌ها مطرح شود؟ کشور به کار و تلاش برای حل مشکلات مردم نیاز دارد نه مجادلات مسئولان با یکدیگر. دستاوردهای همه قوا از جمله دستاوردهای دولت عملکرد نظام محسوب می‌شود به گونه‌ای سخن نگوییم که دستاوردهای نظام را زیر سؤال ببریم.

رئیس شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان همچنین درباره اظهارات اخیر خود درخصوص «ائتلاف» که مورد پرسش یکی از حاضرین در جلسه بود نیز گفت: ما به ائتلاف در داخل یک جبهه سیاسی و گروه‌های همسو البته با ساز و کار شفاف و مشخص اصرار داریم. احزاب عضو یک جبهه در چارچوب‌های مشخص می‌توانند ائتلاف کنند و تشکیل شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان هم در همین راستا بود. ائتلاف با جریانات رقیب هم بصورت اقتضایی و بر حسب ضرورت می‌تواند انجام شود.

شورای عالی سیاست‌گذاری باید برای فراکسیون امید، اتاق فکر تشکیل دهد

داریوش قنبری درباره ضرورت تشکیل اتاق فکر از سوی جریان اصلاحات برای نمایندگان خود در نهادهایی مانند فراکسیون امید و شورای شهر با تاکید بر این که نبودن اتاق فکر در کنار افرادی که از جریان اصلاحات رأی می‌آورند یک ضعف بزرگ است، گفت: نمایندگان مشغله‌های زیادی دارند و نیاز دارند که نیروهای فکری توانمندی در کنارشان قرار بگیرد و به آن ها خوراک فکری، برنامه و یا طرح بدهند.

قنبری در ادامه با اشاره به عملکرد شورای عالی سیاست‌گذرای اصلاح‌طلبان در طول انتخابات و بعد از آن عنوان کرد: شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان تاکنون خوب عمل کرده است اما یک ضعف بزرگ دارد، این شورا حداقل باید یک اتاق فکر برای فراکسیون امید تشکیل می‌داد که متاسفانه تا به حال هیچ کاری برای برطرف کردن این نقص انجام نداده است.

27212

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 716587

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =