نشر جام طهور وابسته به موسسه فرهنگی هنری جام طهور بعد از انتشار «کتاب آه» قصد دارد تا پایان امسال کتاب دیگری درباره زندگی پیامبر اعظم(ص) منتشر کند.

به گزارش خبر آنلاین، یاسین حجازی تا پایان سال جاری کتابی درباره زندگی و شخصیت حضرت محمد(ص) را تدوین می کند وی که  ویراستار «کتاب آه» نیز هست ضمن ابراز امیدواری از منتشر شدن این کتاب تا قبل از زمستان سال جاری به خبرنگار خبرآنلاین می گوید: در ادبیات فارسی راجع به آخرین پیامبری که فرستاده شده است دو اثر منثور و بزرگ داریم؛ یکی «سیرت رسوال الله» و دیگری کتاب «شرف نبی». در کنار این دو کتاب باید تفسیر سور آبادی را هم اضافه کرد که متن به شدت استواری بوده و نیمی از آن راجع به زندگی پیامبر اسلام(ص) است.

حجازی با بیان اینکه در تدوین کتاب جدید خود قصد تولید کتابی همانند «کتاب آه» را دارد، ادامه می دهد: با همان دید «کتاب آه» با ملاتی مواجه هستم مانند ملات ترجمه ابوالحسن شعرانی از نفس المهموم. البته این ملات بسیار استوارتر است چراکه شعرانی در قرن 14 هجری تلاش کرده است تا سبک نثرش به سبک قرن پنج و شش نزدیک شود. اما متونی که هم اکنون با آن مواجه هستم نثر قرن پنج و شش و هفت هستند و متعلق به دوران طلایی نثر فارسی. دورانی که هنوز آلوده به متکلف‎ و مصنوع نویسی اواخر قرن هفتم و هشتم و نهم نشده است.

وی تفسیر سورآبادی، شرف النبی و سیرت النبی را به ترتیب متعلق قرن پنج، شش و هفت دانست که نثرشان از اصلوب یکسان و سیاق مشابهی پیروی می‌کند و می گوید: سال‌ها پیش می‌خواستم راجع به شخصیت پیامبر(ص) کتابی بی‌حاشیه و توضیح بخوانم. در حال حاضر هم این کتاب را می‌خوانم و هم قصد دارم برای دیگران منتشر بکنم.

حجازی یادآوری می کند: هنوز اسمی برای کتاب انتخاب نکردم اما ساختار همانند «کتاب آه» است و دوباره قصد دارم عناصر دراماتیک مانند تصاویر و دیالوگ‌ها را از حواشی جدا کنم.

شایان ذکر است کتاب آه تصویر و دیالوگ و نامه است: تصویرها و دیالوگ ها و نامه های ردوبدل شده میان شخصیت های دخیل در حادثه کربلای سال شصت و یک هجری. حاصل بازخوانی و ویرایش مقتل «نفس المهموم» است.

در مقدمه کتاب آه می خوانیم:
«یک تصویر، پاره اى از یک نامه یا جملاتى که دو نفر با هم گفته اند و رفته اند و کسى آن میان شنیده، هر کدام، تکه اى از یک «کولاژ» است که از چیدن و کنار هم گذاشتنشان مى توان اصل واقعه را فهمید و یکپارچه کولاژ را دید. فراوانند کسانى که على رغم بسیارها که جسته گریخته شنیده اند، هنوز دقیقا نمى دانند قتل حسین ابن على «چه طور» اتفاق افتاد.»

کد خبر 73698

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین