رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت از تمهیدات ویژه برای مقابله از ورود آنفلوآنزای خوکی به کشور خبر داد.

کشورهای مختلف جهان طی چند روز گذشته اقدامات محافظتی و امنیتی و مراقبتی شدیدی در مرزهای خود و هم چنین در برنامه پروازهای بین‌المللی اعمال کرده‌اند که عامل تمام این احتیاط‌ها و نگرانی‌ها اپیدمی آنفلوآنزای جدید و البته کشنده موسوم به آنفلوآنزای خوکی بوده است.

تاکنون شمار مبتلایان مکزیکی به آنفلوآنزای خوکی به 2 هزار و 498 تن رسیده است. در خارج از مکزیک و آمریکا نیز مواردی از شیوع بیماری گزارش شده است. برای مثال شبکه خبری اسکای اعلام کرد: 9 انگلیسی پس از تماس با یک زوج مکزیکی مبتلا به آنفلوآنزای خوکی و در بازگشت از این کشور به وطن خود دچار علائم این بیماری شده‌اند. ظاهراً یکی از مسافران پس از وارد شدن به فرودگاه ماسک خود را بر می‌دارد و این امر منجر به انتشار ویروس می‌شود. ابتلای این افراد به نوع خفیف بیماری مورد تأیید قرار گرفته و آنها هم اکنون در خانه تحت درمان دارویی قرار دارند. همچنین 14 اسکاتلندی که اخیراً به مکزیک و آمریکا سفر کرده بودند تحت آزمایش قرار گرفته‌اند.

در این باره دکتر گویا رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام تمهیدات ویژه وزارت بهداشت برای مقابله از ورود آنفلوآنزای خوکی به کشور، درعین حال از مسافران عازم به کشورهای آلوده نظیر مکزیک، آمریکا و. . . چه به قصد تفریح و یا کار، خواست تا حتی الامکان و تا فروکش شدن بیماری، سفر خود را به تعویق بیندازند. وی در گفت‌وگو با ایسنا همچنین در خصوص مسافرانی که از خارج وارد کشور می‌شوند هم با اشاره به استقرار سیستم اطلاع‌رسانی در فرودگاه‌های بین‌المللی کشور ویژه سفرهای خارجی، اظهار کرد: برای پروازهایی که مقصد آنان مکزیک و سایر کشورها و ایالات آلوده بوده؛ سیستم اطلاع‌رسانی و واحد مراقبت بهداشتی درمانی در فرودگاه مستقر شده است. وی با دسته‌بندی مسافران سفرهای خارجی، گفت: در گروه اول، چنانچه فردی علایمی از سرماخوردگی نداشته باشد نشانی مرکز بهداشت و درمان منتخب به وی ارائه می‌شود تا چنانچه پس از 7 روز اقامت علایم سرماخوردگی تظاهر یافت به مرکز اطلاع داده شود.

وی افزود: گروه دوم شامل افرادی هستند که در بدو ورود علایم بالینی (سرماخوردگی) دارند که برای این افراد پس از نمونه‌گیری، استراحت در منزل توصیه می‌شود و در صورت تشدید باید به مراکز بهداشتی درمانی منتخب مراجعه کنند. رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت، ادامه داد: گروه سوم هم بیماران مبتلا در مرحله حاد بیماری هستند که مستقیماً به مراکز بهداشتی درمانی ارجاع داده می‌شوند. گویا درعین حال تاکید کرد که تاکنون موردی از آنفلوآنزای خوکی در کشورهای همسایه گزارش نشده است.

کد خبر 7373

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین