اعتمادآنلاین نوشت: غلامرضا انصاری عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی گفت: اگر ما توانمندی استفاده از ابزار گفت‌وگو را داشتیم، می‌توانستیم اعتراضات به حق مردم را قبل از اینکه به ناآرامی‌ها برسد، درک کنیم.

غلامرضا انصاری عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی درباره اظهارات معاون اول رئیس‌جمهور درباره ضرورت گفت‌وگوی ملی، تصریح کرد: امروز استفاده از ابزار گفت‌وگو یک هنر است و جوامعی که بتوانند مسلط به این هنر باشند قطعاً هم در رفع مشکلات می‌توانند موفق باشند و هم چالش‌های خود را چه داخلی و خارجی به نحو احسن می توانند حل کنند.

انصاری ادامه داد: باید توجه کرد که استفاده از ابزار گفت‌وگو به‌نوبه خود سخت‌تر از اسلحه است و یقینا کارایی آن نیز بالاتر است. امروز جامعه جهانی در شرایطی قرار گرفته که می‌تواند گفت‌وگو را جایگزین جنگ کند تا بتواند ظرفیت بالقوه‌ای را که در حوزه نظامی و تسلیحاتی وجود دارد در راستای توسعه تمام عیار جوامع به کار ببندد. 

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب افزود: امروز انفجار جمعیتی در کنار محدودیت منابع در جهان باعث شده که همه دنیا و همه‌کسانی که در سیاست استراتژیک‌ جوامع خودشان ذی‌مدخل هستند به استفاده از ابزار گفت‌وگو و جایگزینی با ابزار نظامی به‌صورت جدی فکر کنند.

انصاری افزود: اگر ما توانمندی استفاده از ابزار گفت وگو را داشتیم، می‌توانستیم اعتراضات به حق مردم را قبل از اینکه به ناآرامی برسد، درک کنیم. می‌توانستیم حرف قابل قبول معترضین را بشنویم و در صدد حل مشکلات آنان گام بر داریم تا تبدیل به شورش خیابانی نشود.

این فعال سیاسی گفت: اگر نتوانیم اقناع را با گفت‌وگو در شرایط کلی جامعه خود به وجود بیاوریم، قطعاً چالش جدی را در هم عرصه داخلی و هم در عرصه بین‌المللی شاهد خواهیم بود. امیدواریم که نظر بسیار عمیق و کارشناسانه دکتر جهانگیری که مطرح شده بتواند در دولت، قوای سه‌گانه و در عرصه تأثیرگذاران سیاسی و اقتصادی و نخبگانی که می‌توانند این کار ملی را جهت بدهند به عنوان یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر مورد توجه قرار بگیرد تا در آینده حرکت‌های مثبت را در جامعه شاهد باشیم.

حکیمی پور: برخورد با فساد نباید سیاسی و جناحی شود

همچنین ایسنا نوشت: احمد حکیمی‌پور با اشاره به اعلام رییس قوه قضاییه مبنی بر منتشر کردن نام و تصاویر قضات متخلف و تاثیر این عمل در بهبود فضای دادگاه‌ها، اظهار کرد: این موضوع کار خوبی است و اگر می‌خواهیم به شفافیت برسیم باید با مواردی که ناقض قوانین هستند برخورد کنیم، حال در هر حوزه و هر دستگاهی که باشد.

دبیر کل حزب اراده ملت  با بیان این‌که «برخورد با فساد نباید سیاسی و جناحی شود»،‌ اظهار کرد: باید به این نکته توجه داشته باشیم که در برخورد با فساد مهم این است که موضوع را سیاسی و جناحی نکنیم و هدف اصلی که همان مبارزه با فساد است را پیگیری کنیم.

وی همچنین با اشاره به جایگاه رسانه‌ها در نقل یا افشای موارد مربوط به فساد در دستگاه‌های مختلف کشور، اظهار کرد: رسانه‌ها در حکم دیده‌بان‌های جامعه هستند و در شفاف‌سازی و مطالبه‌گری نقش ویژه‌ای دارند. آنان به نوعی صدای مردم هستند و می‌توانند بسیار مفید باشند و برای رفع مسائل و مشکلات به ما کمک کنند؛ بنابراین باید مسئولان هم در نظر داشته باشند که رسانه‌ها تهدید نیستند بلکه فرصتند اما باید بکوشیم قبل از این‌که رسانه‌ها بخواهند مسائل مربوط به فساد را منتشر کنند خود مسئولان پیش قدم شوند و نسبت به این مسائل واکنش لازم را نشان دهند.

 27216

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 751352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 10 =