قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: استان چهارمحال وبختیاری یکی از استان های پیشرو در حوزه پیشگیری بوده به طوری که بحث توانمندسازی معتادان و خانواده آنها از این استان شروع شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خبرآنلاین ، سردار علی مویدی  در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان با بیان اینکه اولویت‌ اصلی ستاد در حوزه پیشگیری‌ از اعتیاد است، افزود: تمرکز بر 2 حوزه پیشگیری و درمان، از اولویت های این ستاد است.
به گفته وی، اعتیاد به عنوان اولین آسیب اجتماعی در سطح دنیا و کشور است که مقابله و پیشگیری از این آسیب ها نیازمند شفاف سازی و آگاه سازی است.
سردار مویدی با اشاره به اهمیت موضوع مقابله و پیشگیری از مواد مخدر افزود: مقام معظم رهبری، ریاست جمهوری و روسای قوای مقننه و قضاییه در این خصوص همکاری دارند.
به گفته وی، استان چهارمحال وبختیاری یکی از استان های پیشرو در حوزه پیشگیری بوده به طوری که بحث توانمندسازی معتادان و خانواده آنها از این استان شروع شده است.
قائم مقام دبیر کل ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری به بحث درمان معتادان و مانایی بهبود یافتگان به عنوان اولویت دیگر ستاد اشاره کرد و گفت: درمان معتادان در مراکز ماده 15 و 16 و تلاش برای مانایی بر بهبود، صیانت، حفاظت و نگهداری معتادان بهبود یافته از دیگر برنامه های این ستاد است.
وی به بازدید از 2 منطقه بحرانی و پرخطر استان چهارمحال وبختیاری اشاره کرد و گفت: در استان با اجرای برنامه های مقابله ای و فرهنگی تا حد زیادی این مناطق پاکسازی و ایمن سازی شده است.

استاندار چهارمحال وبختیاری نیز با اشاره به موفقیت های استان در حوزه مقابله و پیشگیری، تسریع در احداث و استقرار ایستگاه ایست و بازرسی در گلوگاه «گوشکی» و «قرح» و اختصاص اعتبار در حوزه آموزش در بین دانش آموزان در زمینه مبارزه و مقابله با مواد مخدر را خواستار شد.
اقبال عباسی، راه اندازی و ایجاد مرکز ترک اعتیاد زنان و ادامه دار شدن طرح های پاکسازی نقاط آلوده را از دیگر برنامه ها و خواسته ها در راستای مبارزه با مواد مخدر دانست.
وی اظهار کرد: اجتماعی کردن پیشگیری از مواد مخدر از گام های مهم در راستای مقابله و کاهش مصرف مواد مخدر است.
به گفته وی، مقابله با مواد مخدر باید از گلوگاه ها آغاز تا از ورود مواد مخدر جلوگیری شود.

مدیرکل بهزیستی چهارمحال وبختیاری نیز گفت: هم اکنون در حوزه پیشگیری با کمبود اعتبار مواجه هستیم.
محمد میرزایی با اشاره به فعالیت مرز ترک اعتیاد زنان در استان طی 2 سال گفت: در این مدت تعداد کمی از زنان معتاد به این مرکز مراجعه کردند.
وی از اختصاص 500 میلیون ریال از سوی بهزیستی در قالب حمایت از این مرکز خبر داد و گفت: هم اکنون زنان معتاد شناسایی شده برای ترک اعتیاد به استانهای همجوار معرفی می شوند.

 

46

 

کد خبر 751901

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار