به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماجرای شکایت صداوسیما از خبرآنلاین به خبری بازمیگردد که در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۴ با عنوان «دستور اکید مدیران صداوسیما به تهیهکنندگان: هیچکس درباره صلح امام حسن چیزی نگوید» (اینجا) در خبرآنلاین منتشر شده بود.
در پی انتشار این خبر، مسئولان صداوسیما شکایتی را علیه خبرآنلاین با اتهام نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اضرار به غیر، در دادگاه طرح کردند. در پی آن شکایت و پس از شنیدن دفاعیات مدیرمسئول خبرآنلاین، هیأت منصفه دادگاه مطبوعات خبرآنلاین را از آن اتهامات تبرئه کرد. (اینجا)
بعد از تبرئه شدن خبرآنلاین از سوی هیات منصفه دادگاه مطبوعات، صداوسیما درخواست تجدیدنظر به حکم صادر شده را مطرح کرد. هیات منصفه دادگاه مطبوعات برای بررسی درخواست تجدید نظر صداوسیما در تاریخ یکشنبه ۲۰ اسفندماه ۱۳۹۶ باز هم تشکیل جلسه داد. در این جلسه نیز پس از استماع دلایل مدیرمسئول خبرآنلاین، مجدداً هیأت منصفه دادگاه مطبوعات، خبرآنلاین را از همه اتهامات مطروحه -نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی و اضرار به غیر- تبرئه کرد. (اینجا)
بخشی از خبری که در تاریخ ۱۲ تیرماه ۱۳۹۴ منتشر شد و شکایت مسئولان صداوسیما را به همراه داشت به این شرح است: ...طبق آخرين اخبار، مديران صداوسيما به تهيهکنندگان برنامههاي مذهبي راديو و تلويزيون و نيز بخشهاي خبري دستور اکيد دادهاند که درباره صلح امام حسن مجتبي برنامهسازي نکنند. در روزهاي اخير برخي از حاميان تيم مذاکرهکننده هستهاي توافق جامع هستهاي را به صلح مدبرانه امام حسن مجتبي تشبيه کرده بودند. با توجه به نزديک شدن به حصول توافق هستهاي در وين، صداوسيما جهتگيريهايي بر خلاف نظر مذاکرهکنندگان اتخاذ کردهاند.
نکته قابل توجه ديگر اينکه، اين اتفاقات در حالي میافتد که در دوره پيشين مذاکرات هيچ رسانهاي حق بررسي مذاکرات و يا بازنشر مطالب رسانههاي خارجي را نداشت و اين ابلاغيه شوراي عالي امنيت ملي بود. لازم به ذکر است که معاون رسانهاي سعيد جليلي در دوران دبيري شوراي عالي امنيت ملي پيمان جبلي بود که هم اکنون معاون خبر صداوسيماست.
57243
نظر شما