ایسنا نوشت:
تحقیقات جدید نشان میدهد که اگرچه چاقی و اضافه وزن خطر ابتلا به بیماریهای جسمانی را افزایش میدهد، اما میتواند به همان میزان باعث تخریب روحی و روانی افراد هم شود؛ به طوری که زنان سالخورده و چاق خاطرات بد دارند و اکثرا کمتر از سایر همسالان خود شاد هستند.
دکتر «دایانا کروین» ـ پژوهشگر دانشگاه نورث وسترن آمریکا ـ در مصاحبهای با رسانههای دولتی این کشور، گفت: پژوهشها نشان داد که ارتباط میان چاقی با بیماریهای قلبی عروقی، دیابت، فشار خون و سکته مغزی وجود دارد، اما هماکنون این موضوع نیز ثابت شد که افراد چاق و دارای مشکل اضافه وزن به بیماریهای روحی و روانی هم مبتلا میشوند؛ چرا که چاقی ادراک و قدرت حافظه را هم کم میکند.
در تحقیقات بلندمدت که توسط مرکز سلامت زنان آمریکا صورت گرفت، نیز این موضوع مشخص شد که زنان یائسه بین 65 تا 79 سال بیشتر از این که با بیماریهای جسمی مواجه باشند، دچار بیماریهای روحی هستند.
دکتر «دایانا کروین» خاطرنشان کرد: ما باید ابتدا مشکلات مربوط به چاقی زنان را درمان کنیم تا از بروز بیماریهای روحی و روانی در این افراد جلوگیری به عمل بیاوریم. اکثر زنان چاق و سالخورده با مشکلات روحی مواجه هستند و اگر پای صحبتهای آنان بنشینیم، متوجه میشویم که خاطرات بد و ناخوشایند را بازگو میکنند. البته این رویه هم اکنون یک فرضیه است و نیاز به تحقیقات بیشتر دارد. با این حال، تحقیقات اولیه نشان میدهد افراد چاق به ویژه زنان در سن سالخوردگی و در صورت یائسگی بیش از دیگران به مشکلات روحی و جسمی مواجه میشوند.
نظر شما