به گزارش خبرآنلاین، محمدحسین فرهنگی عضو هیات رئیسه مجلس امروز سخنران نشست ماهانه جامعه انجمنهای اسلامی و اصناف بازار بود که طی آن به گفتوگوی خودش با فرزند ایتالله هاشمی در یکی از مناظرههای انتخاباتی ریاست جمهوری نهم اشاره کرد و گفت: بعد از مناظره تلویزیونی در شبکه جام جم و هنگامی که در دفتر مدیر شبکه بودیم، آقای مهدی هاشمی به صورت جدی اذعان داشت که حتی اگر آقای هاشمی هم رای بیاورد، باز هم صدور قطعنامه و تحریم پابرجا است.
به گفته وی، فرزند هاشمی حتی حمله نظامی علیه ایران را در آن زمان پیش بینی می کرد ولی عنایت الهی و حضور مردم قهرمان ایران در صحنه و هدایتهای ارزشمند و بسیار سنجیده مقام معظم رهبری مجموعا مانع از اجرای کامل این نوع قطعنامهها و به تعویق افتادن آنها شد.
تلخیصی از روایت فارس از سخنرانی فرهنگی را در ادامه میخوانید:
- قطعنامه شورای امنیت علیه ملت ایران با فشار و لابی آمریکا به تصویب رسیده است؛ چرا که نفس تصویب قطعنامه برای فشار سیاسی از محتوای اقتصادی برای آمریکاییها بیشتر اهمیت داشت.
- دشمنان ایران در طول دهههای اخیر، از طریق صدور قطعنامه بر علیه ایران درصدد ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند که در کنار آن دولتهای غربی با حمایت از کودتا علیه مصدق و حمایت از رژیم سابق، تحمیل جنگ و برنامه ریزی کودتاهای مختلف بعد از انقلاب برنامههایی را جهت وارد آوردن فشار به نظام جمهوری اسلامی ایران داشتند.
- دوستان انقلاب با ایراد به این موضوع که چرا در برابر دشمنان مواضع تند گرفته و نظام اسلامی با شدت در صحنههای بینالمللی ظاهر میشوید، موجب خوشحالی مخالفان جمهوری اسلامی می شوند.
- راه مقابله با کشورهای زورگوی غربی این است که در ابتدا بهانهای واهی در اختیار غربیان نگذاریم و با منطق اسلامی در مذاکرات در نهایت حافظ منافع ملی و باورهای دینی خود باشیم.
- در انتخابات سال گذشته اگر یک مقدار کج سلیقگی بعضی از آقایان نبود، همان طراوت روز 22 خرداد بین مردم می ماند و این قطعنامه صادر نمیشد؛ چرا که ساعاتی پس از رای گیری و قبل از شمارش آرا آقای اوباما در مصاحبه تلویزیونی خود با اشاره به حضور حداکثری مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری به تغییر سیاستها در مقابل ایران تاکید کرد اما حوادث بعد از انتخابات موجب شد، اوباما با ادعاهای واهی علیه نظام اسلامی موضع گیری کند.
- قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل هیچگاه جنبه اجرایی خاصی نداشته و حتی آمریکا و غرب نیز زیاد به این قطعنامهها دلخوش نکرده اند؛ چرا که از این قطعنامهها برای پاکستان هم زیاد صادر شد ولی مشاهده میکنیم که هیچگاه جنبه عملی پیدا نکرده است.
نظر شما