رئیس اتاق بازگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اراک گفت: با توجه به تاثیر بحرانی و مخرب نوسان نرخ ارز بر فعالیت‌های اقتصادی و بخش تولید، از دولت انتظار داشتیم زودتر برای ساماندهی بازار و تثبیت نرخ اقدام نماید چون این افزایش سرسام آور نرخ ارز طی چند روز، کم‌سابقه بوده است.

به گزارش خبرآنلاین استان مرکزی، منوچهر توسطی در مراسم دیدار نوروزی فعالان اقتصادی و صنعتگران استان با استاندار مرکزی که شب گذشته برگزار شد ، با تاکید بر این مطلب اظهار امیدواری نمود دولت بتواند با اشباع بازار و سیاستهای درست ، ثبات را در بازار حفظ کند و نرخ را تثبیت نماید چون این نگرانی وجود دارد که در صورت اعمال نکردن سیاستهای درست ، افزایش بیشتری را نیز در نرخ ارز شاهد باشیم.

وی نامگذاری سال ۹۷ با عنوان حمایت از کالای ایرانی را بسیار ارزشمند دانست و گفت : عملیاتی شدن این شعار به معنای واقعی ، نیازمند توجه همه ارکان تصمیم گیری و سیاستگذاری و همچنین بخش خصوصی به حمایت واقعی از کالای ایرانی است که نمی توان با آن برخورد صرفا انتزاعی داشت.

رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ،معادن و کشاورزی اراک با تاکید بر این نکته که حمایت از تولید داخلی و کالای ایرانی ، به ترویج همیت و تعصب ایرانی نیاز دارد که رسانه ها و دستگاه های فرهنگی نقش مهمی در این زمینه دارند افزود : حمایت از کالای ایرانی بدون توجه به ساماندهی و جلوگیری از واردات بی رویه امکان پذیر نیست و از سوی دیگر باید تکلیف قاچاق کالا از مبادی رسمی که بزرگترین ضربه را به منافع ملی و تولید و اشتغال کشور وارد می کند ، روشن کنیم .

توسطی تصریح کرد : یکی از اقداماتی که سبب فراهم نمودن زمینه تولید رقابتی و با کیفیت مناسب می شود ، نرخ بهره و تسهیلات منطقی است که که امیدواریم دولت در این زمینه نیز سیاست های درستی در سال جاری داشته باشد.قطعا وجود سبدهای حمایتی از کالای ایرانی و فرهنگ سازی و تبلیغات مناسب در این خصوص ، زمینه تقویت تولید داخلی و حضور موثرتر کالاهای ایرانی در بازارهای خارجی را به همراه خواهد داشت.

وی ادامه داد : وظیفه ما به عنوان تولید کنندگان و فعالان اقتصادی برای تحقق شعار امسال ، تولید کالاهایی است که به لحاظ کیفی و قیمت تمام شده قابل رقابت باشند چون بدون توجه به این موارد نمی توان صرفا از مردم انتظار داشت کالای ایرانی بخرند . این مسئله سبب گرفتن سهم یک درصدی از بازارهای جهانی و افزایش صادرات خواهد شد.

توسطی در بخش پایانی صحبت های خود استفاده از پتانسیل دانشگاه های استان و فعال نمودن کمیسیون ارتباط صنعت و دانشگاه ، برنامه ریزی برای ۶۰۰ واحد تولیدی دارای RND ،جذب ۴۰۰ کارآموز در سطح واحدهای صنعتی از طریق دانشگاه ها و اجرای ۱۰ پروژه اقتصادی و تولیدی طی سال ۹۷ توسط دانشگاه های استان را از جمله برنامه های اتاق اراک عنوان نمود.

46

کد خبر 769085

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین