بخشی از اظهارات سردار سرتیپ"یدالله جوانی" طبق گزارش ایرنا به شرح زیر است:
- آمریکایی ها به دنبال قطعنامه 1929 تمام توان خود را برای افزایش فشارها بر جمهوری اسلامی ایران بسیج کردند.
- آمریکایی ها در شرایطی قرار گرفته اند که امروز دیگر نگرانی شان از بر هم خوردن معادلات جهانی بسیار جدی تر از قبل است.
- ایران مقتدرانه در اجلاس نیویورک حضور پیدا کرد و دیدگاه های خود را مطرح نمود و بسیاری از اندیشمندان جهان پیشنهادهای ایران را تحسین کرده و گفتند که این پیشنهادها می تواند راه گشا باشد.
- در بیانیه سه جانبه ایران، ترکیه و برزیل ،آمریکایی ها شوکه شدند و با عجله رفتند به سمت پیش نویس قطعنامه و نهایتا هم موفق شدند بدون اجماع قطعنامه 1929 تصویب کنند.
- سازمان سیا گزارشی را منتشر کرده و با استدلال گفته است که رژیم صهیونیستی در 20 سال آینده وجود خارجی نخواهد داشت.
- هدف آمریکایی ها از اعمال فشار، تهدید و تحریم علیه ایران این بود که اینها به جریان داخلی ایران چشم دوختند تا شاید بتوانند نظام اسلامی را با مشکل مواجه کنند و آن را از درون فرو بریزند.
- فتنه سال گذشته پیچیده ترین توطئه علیه نظام اسلامی بود. در جنگ هشت ساله جبهه مشخص و آشکار بود اما در این فتنه که توطئه علیه نظام بود،اوضاع فرق می کرد.
- مجموعه جریان های داخلی که در برابر نظام اسلامی ایستادند ترکیبی از گرایش ها و ایدئولوژی های گوناگون هستند ولی به هر حال اینها در نقطه ای برای فشار بر جمهوری اسلامی متحد شدند و این جای تعجب دارد.
- مجموعه ای که امروز در داخل امید دشمن هستند آن بخشی است که می تواند فتنه انگیزی بکند و سابقه و پیشینه در انقلاب دارد.
- سلطنت طلب ها و ملی گراها که قدرت فتنه انگیزی ندارند و برای مردم شناخته شده هستند، فتنه انگیزی را کسانی می توانند بکنند که سابقه در انقلاب دارند اما دچار انحراف شده اند.
- سرمداران و چهره های برجسته که دچار انحراف شده اند، حرکت را هم به انحراف کشیدند و هر انقلابی دشوارترین مرحله اش آن است که نیروهای آن انقلاب که دچار ریزش و منحرف می شوند در مسیر انقلاب با ادعای انقلابی گری سد شوند.
- درحوادث سال گذشته افراد با شعار خط امام در برابر امام و ولایت ایستادند و همه منافقین، سلطنت طلب ها و آمریکایی ها از اینها حمایت می کنند.
- در درون اینها افرادی وجود دارند که به لحاظ سابقه نزد یک عده اعتبار دارند و آن عده چون بصیرت ندارند تصور می کنند که این افراد درست می گویند.
- سال گذشته برخی از این افراد آشکارا در برابر رهبری ایستادند و موسوی که تا قبل از انتخابات می گفت پیرو ولایت هستم پس از انتخابات در برابر رهبر معظم انقلاب ایستاد.
- موسوی تصور می کرد که اگر مدل انقلاب مخملی را ساماندهی کند، نتیجه می دهد و با همین نگاه آمریکا در کنار اینها ایستاد حتی روزهای پس از انتخابات، اوباما اشک ریخت و گفت در کنار کسانی هستیم که در ایران به دنبال آزادی هستند.
- نظام اسلامی مقتدرانه این فتنه را مدیریت کرد و با تدابیر مدبرانه رهبر معظم انقلاب این جریان شکست خورد.
- دو جریان بیرونی و خارجی در مقابل نظام اسلامی قد علم کردند، گفت: هر کدام به دیگری امید دارند و جای تاسف دارد که جریان داخلی امیدش به دشمن است.
- این دو جریان می گویند این تحریم ها برای ما فرصت است و باید سعی بکنیم دولت را ناکارامد جلوه دهیم و به خواسته هایمان برسیم.
- در مقابل افراطی گری های کروبی، موسوی و خاتمی بصیرتی لازم است که باید به آن توجه داشته باشیم،اگر آگاهی و بصیرت لازم در جامعه وجود داشته باشد این جریان فرصت آسیب رسادن به نظام اسلامی را پیدا نخواهد کرد.
نظر شما