۰ نفر
۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۷

عضو هیات علمی و استاد دانشگاه تربیت مدرس گفت: بانک مرکزی باید دقت کند که مجوزهای بی‌حساب و بی‌برنامه ندهد به نهادهایی که امروز باید خود بانک مرکزی متولی جمع کردن مشکلات آنها باشد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، طی هفته‌های اخیر دو موضوع در نظام بانکداری جریان‌ساز شده است. یک موضوع، برمی‌گردد به اظهارنظر تولیت آستان‌قدس رضوی که در مصاحبه‌ای اعلام کرد نهاد متبوعش یک‌سالی است درخواست تاسیس بانک کرده، اما بانک مرکزی هنوز با این درخواست موافقت نکرده است.

موضوع دوم، ادغام بانک‌های نظام در بانک سپه است؛ به طوری که بانک انصار، مهر اقتصاد، حکمت ایرانیان، قوامین و کوثر در بانک سپه ادغام شوند. این موضوع باعث شده که مدیران عامل بانک‌های منتسب به نهادهای نظامی در جلساتی ادغام با یکدیگر را بررسی می‌کنند.

در این خصوص، علی قنبری، عضو هیات علمی و استاد دانشگاه تربیت مدرس در گفت‌وگو با خبرگزاری خبرآنلاین در واکنش به توضیح تازه حجت‌الاسلام رییسی در این خصوص که بانک قرض‌الحسنه آستان قدس در انتظار مجوز بانک مرکزی است، اظهار داشت: من کلا موافق تشکیل پرونده‌های جدید برای اعطای مجوز بانک به بخش‌های اقتصادی که خیلی سابقه بانکداری ندارند، نیستم.

وی افزود: ما باید از تجارب گذشته درس بگیریم. خیلی از بانک‌ها که بی‌حساب و کتاب و بی‌ضابطه تشکیل شدند، امروز معضلات و مشکلات عجیبی در کشور به‌وجود آوردند.

استاد دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: بانک مرکزی باید دقت کند که مجوزهای بی‌حساب و بی‌برنامه ندهد به نهادهایی که امروز باید خود بانک مرکزی متولی جمع کردن مشکلات آنها باشد.

قنبری متذکر شد: ما در حال حاضر به اندازه کافی بانک داریم؛ هم بانک دولتی و هم بانک غیردولتی که در حال حاضر خیلی از این بانک‌ها مشکل دارند.

وی تاکید کرد: در شرایط کنونی اقتصاد کشور به صلاح نمی‌دانم که این کار انجام شود و مشکلی بر مشکلات کشور افزوده شود.

این کارشناس اقتصادی در ادامه درباره ادغام بانک‌های نظامی در بانک سپه نیز گفت: بانک مرکزی باید دقت لازم را داشته باشد که مشکلی که امروز برای بانک‌ها ایجاد شده، گریبانگیر بانک سپه نشود.

قنبری افزود: بانک مرکزی باید دقت کند و در عین حال، بانکی که دارای اسم و رسم و اعتبار است، درگیر مشکلات تازه‌ای نشود. این کار هیچ مزایایی ندارد.

وی تصریح کرد: من فکر می‌کنم دقت و بررسی و نظارت کافی انجام شود که مشکلی به‌وجود نیاید. شاید اگر این بانک‌ها در یکدیگر ادغام شوند، بهتر باشد و شفافیت بیشتری خواهیم داشت تا این‌که در بانک دیگری ادغام شوند.

17225

کد خبر 792281

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    4 0
    تبعات منفی مثل بانکهای نظامی و... فقط بانکداری شفاف و غیر دولتی
  • رضا IR ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    5 0
    از اول اصلا به چه دلیل اینهمه بانک تاسیس شد که حالا به مشکل خوردند ؟ اصلا چه نیازی به آنها بود ؟ جز اینکه بنگاههای پول به جیب زدن راه انداختند ؟ نیازی نیست که این بانکها با بانک سپه ادغام شوند . به مرور همه این بانکها رو جمع کنند و خلاص .
  • بی نام A1 ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    5 0
    چه تبعاتی دارد؟ طرف عضو هیئت علمی دانشگاهه. صحبتهاش فقط یه سری کلی گویی هست که هرکسی هم میتونه بگه. یکم تبعاتشو شرح میدادی ما هم متوجه میشدیم.
  • بی نام RO ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    12 0
    ‏، آقای روحانی، اگر به امام رضا ارادت دارید، به همان بارگاهش سوگند، نه اجداد طاهرینش بانکدار بوده‌اند نه ایشان وصیتی در این جهت دارند. آستان قدس را چه به بانکداری. مجوز ندهید
  • بی نام US ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    9 0
    بانک داری چه سنخیتی با کارکرد استانقدس داره؟
  • شهلا A1 ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    8 0
    بانکد.اری آستان قدس به شیوه بانکداری های دیگر باعث بی اعتمادی بیشتر مردم نسبت به دینداری شما می شود دست از سر بانکداری با این نام مقدس بردارید
  • بهنام RO ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    7 0
    آیا آستان قدس وام قرض الحسنه خواهد داد مطابق موازین اصیل شرع و چرا باید آستان قدس که با وجه معنوی و معصومیت بارگاه امام هشتم بازی کند اگر راست میگویند مطابق رفتار ائمه معصوم که به هر نیازمندی می بخشیدند دفاتری را در نقاط محروم تشکیل نمی دهد تا مشکلات مردم را از دارایی امام هشتم حل کند هر روز چند نفر به مغازه ما مراجعه میکنند و تقاضای کمک میکنند ؟
  • بی نام A1 ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    1 0
    مطمین باشید که صدور مجوز و تاسیس بانک جدید بسیار کار عبث و باعث مشکلات عدیده خواهد شد
  • بی نام A1 ۱۴:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    1 3
    قطعا بانک قرض‌الحسنه آستان قدس اگر مجوز بگیره اگه بهتر از بانک‌های دولتی نباشه بدتر نخواهد بود.
  • بی نام DE ۱۸:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    1 1
    زدن جیب مردم از تبعات در خشان بانک جدید ، درست مثل موسسات مالی ..
  • رضا A1 ۱۸:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۳
    2 1
    در کشورهای اروپایی مالیاتی هست به نام مالیات کلیسا که به طور داوطلبانه هر شهروند مایل باشد پرداخت میکند. یعنی اجباری در پرداخت آن نیست و مراکز مذهبی فاقد فعالیت مالی هستند چه انتفاعی جه غیر انتفاعی. این مورد مشابه کشور است که خیرات و کمکها و نذرهای مردمی داوطلبانه هستند. هر گونه فعالیت مالی یا سیاسی آستان قدس مقدمه ناپایداری از داخل کشور است. اصولا آستان قدس نباید فعالیت تولیدی داشته باشد، نباید فعالیت مالی داشته باشد و درآمدش فقط میتواند خرج مراکز مذهبی و زیارتگاه ها و هر آنچه باقی ماند لازم است به صندوق کمکهای کشور، بهزیستی و غیره واریز شوند. اعتماد و چشم پوشی بیش از حد در داخل ممکن است وضعیت را بغرنج کرده و برای حکومت عواقب ناگواری به وجود آورد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین