ایسنا نوشت: عدم انتشار خبر حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابوظبی در رسانه‌های امارات باعث نگرانی و انتقاد شدید شهروندان این کشور شده است.

در پی حمله پهپاد انصارالله یمن به فرودگاه ابوظبی، رسانه‌های دولتی و غیر دولتی امارات سکوت اختیار کرده و هیچ خبر، گزارش، عکس و یا مطلبی در مورد حمله به این فرودگاه بین‌المللی منتشر نکردند. این در حالی است که در پی این حمله بیش از 24 ساعت تمامی پروازهای این فرودگاه لغو شد. این در حالی است که رسانه‌های جهان حمله به فرودگاه ابوظبی را منتشر کردند.

شبکه‌های رادیویی و تلوزیونی امارات

امارات متحده عربی داری بیش از 15 شبکه رادیویی که به زبان‌های مختلف عربی، انگلیسی، اردو و هندی برنامه پخش می‌کنند و بیش از 12 شبکه تلویزیونی است که هیچ کدام خبری از حمله به فرودگاه ابوظبی را منتشر نکردند. این در حالی است که این رسانه‌ها فقط خبر حمله انصارالله به نفتکش عربستان سعودی در دریای سرخ را منتشر کردند.

روزنامه‌های امارات نیز اقدام به انتشار بیانیه وزارت خارجه و محکومیت حمله به نفتکش عربستان کردند.

فضای مجازی: چرا باید به امارات حمله شود؟

اما فضای مجازی ملتهب بود و شهروندان اماراتی با هشتگ‌های مختلف از جمله "چرا باید به امارات حمله شود؟" و یا هشتگ "گناه یمن، گناه ما" و ... نسبت به حمله به فرودگاه ابوظبی واکنش نشان داده و از مقامات اماراتی خواستند که به مردم پاسخ دهند.

شهروندان اماراتی طی دو روز گذشته در فضای مجازی اقدام به طرح پرسش‌هایی همچون "چرا ما باید خسارت دهیم؟"، "نقش امارات در یمن چیست؟"، "چرا یمن را رها نمی‌کنیم؟" و ... نموده و از مسئولین خواستند که شفاف با مردم صحبت کنند و سود و زیان حضور نیروهای اماراتی در یمن را برای مردم بازگو کنند.

کاربران فضای مجازی با انتقاد از عملکرد دولت و حضور نیروهای اماراتی در یمن از امیر امارات خواستند که نسبت به خروج و عدم دخالت امارات در یمن تصمیم بگیرد.

چرا حمله به فرودگاه ابوظبی در رسانه‌های امارات منتشر نشد؟

بر اساس مباحثی که در فضای مجازی در حال انتشار است، کارشناسان مسایل سیاسی امارات معتقدند که عدم انتشار خبر حمله به امارات برای حفظ آرامش و جلوگیری از هر گونه تنش سیاسی و فرار سرمایه گذاران است.

آنان معتقدند که باید جو سیاسی و اقتصادی امارات را آرام نگه دارند چون بیش از 80 درصد از فعالیت‌های اقتصادی توسط خارجی‌ها و سرمایه گذاری عظیم خارجی‌ها صورت می‌گیرد.

طبق آخرین آمار منتشر شده حجم سرمایه گذاری خارجی‌ها در امارات طی سال 2016 میلادی بالغ بر 272 میلیارد و 200 میلیون دلار بود.

کوچ زودهنگام سرمایه‌گذاران خارجی از امارات

کارشناسان مسایل اقتصادی عرب معتقدند که با حمله به فرودگاه ابوظبی و نا امن شدن کشور امارات، خروج سرمایه گذاران خارجی از امارات کلید خورده و پیش بینی می‌شود که ماهانه روند سرمایه گذاری خارجی‌ها در امارات کاهش یافته و خروج سرمایه‌های خارجی‌ها در امارات نیز ماهانه رو به افزایش خواهد بود.

52311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 792874

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    26 16
    تاوان ستمگران سخت است
  • بی نام BE ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    4 2
    این بازی با خروج فرضی و کامل امارات هم پایان نخواهد یافت اسرائیل و امریکای ترامپی سعی در تشکیل ناتوی عربی و بسط درگیریهای فرسایشی را دارند اما عربستان با چند حرکت ساده و سریع می تواند وضعیت نبرد قدرت در یمن را تغییر دهد. همه مسلمانان خاورمیانه بازنده نهایی این درگیریها هستند و طبیعی است که مردم یمن بیشترین هزینه ها را متحمل خواهند شد شاید خیلی زود ...
  • بی نام FR ۱۱:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    26 32
    علتش اينه كه خبر دروغ بوده از اول. و يه عده مي خواستن مشكل امنيتي ماشين فرودگاه رو به دروغ بمباران هوايي قلمداد كنن.. براي همين جايي منتشر نشد چون دروغ بود
    • بی نام A1 ۱۲:۱۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
      11 4
      جدی؟؟ معنی دروغ را هم فهمیدیم...
    • بی نام DK ۱۳:۲۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
      10 1
      چقدر امارات پرست داریم ما
  • بی نام IR ۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    16 2
    به فرودگاه حمله شد و با این همه موبایل تو دست مردم یک عکس هم بیرون نیومد.
  • بی نام A1 ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۶
    4 0
    بازنشر و نقل مفهومی بخشی از خبر فوق : « مقامات اماراتی معتقدند که باید فضای آرامش و امنیت اقتصادی و سیاسی در کشور حفظ شود مشخّصاً با توجه به اینکه فقط در سال گذشته بالغ بر ۲۷۲ میلیارد سرمایه گذرای خارجی در امارات صورت پذیرفته و دست کم ‎٪۸۰ فعالیت های اقتصادی در کشور امارات ناشی از سرمایه گذرای خارجی هاست...» از این جنبه این بخش از خبر درخور توجه است که تمامی کشورهایی که در سه چهار دهه اخیر رشد و توسعه چشمکیر داشته اند از جمله اقتصادهای نوظهور و نیز اقتصاد قدرتمند چین ناشی از سرمایه گذاری مستقیم خارجی است... امری که در کشور ما نه فقط حلقه مفقوده است بلکه متاسفانه با رویکرد تندی که حتی نسبت به هموطنان خارج نشین خود داریم در جذب سرمایه عظیم صرفاً ایرانیان خارج از کشور نیز منفعل و ناتوان هستیم.