ایسنا نوشت:
محققان دانشگاه جورج ماسون با بررسی پیش دبستانیهای اهل آمریکای لاتین که از مادران با اضافه وزن بدنیا آمده بودند، دریافتند: چاقی کودکان ریشه در زمان قبل از تولد آنها دارد.
در نتایج این مطالعه آمده است: پیش دبستانیهای اهل آمریکای لاتین که از مادران با اضافه وزن به دنیا آمده بودند تا دوبرابر بیشتر احتمال چاقی در مقایسه با کودکانی که مادرانشان دارای وزن متعادل در دوران بارداری بودند دارند. در میان پیش دبستانیهای سفید پوست با مادران چاق قبل از دوران بارداری، خطر چاقی 4/1 برابر بیشتر از کودکانی بود که مادرانی با وزن طبیعی داشتند.
دکتر لیزا پالوسکی استادیار و رئیس بخش سلامت جهانی و جوامع میگوید؛ نتایج این پژوهش قابل توجه است. از آنجا که رابطه بین وزن مادر در دوران بارداری و وزن کودکش را به طور روشن نشان میدهد بنابراین جلوگیری از چاقی در دوران کودکی بسیار زودتر از آنچه ما فکر میکنیم، شروع میشود.
دکتر پانوگوتا کیتانتاس استادیار بخش سلامت و انسان دانشگاه جورج ماسون میگوید: این پژوهش اهمیت ترویج عادتهای نحوه صحیح زندگی مادران در دوران کودکیشان را نشان میدهد که این موضوع میتواند منجر به آن شود که مادران در آینده وزن متعادلی در دوران بارداری داشته باشند.
عادتهای ما تاثیرات زیادی بر روی سلامتی خودمان و همچنین کودکان نسل آینده دارد. پیش از این مشخص شده بود؛ کودکانی که از شیر مادر تغذیه نمیشوند در معرض خطر بالای اضافه وزن در سن 2 سالگی هستند.
نظر شما